iPhone 12, 12 mini, 12 Pro og 12 Pro Max

Apple har gjort det igen! Præsenteret nye iPhones, der får fans til at juble. Denne gang hedder supermodellerne iPhone 12, 12 mini, 12 Pro og 12 Pro Max. Læs mere om de nye iPhones her og forudbestil iPhone 12 og 12 Pro allerede nu.

Vil du have dem til en endnu bedre pris, så aflevér din gamle mobil og få op til 5.600 kr. i ekstra rabat med Telia Recycle. Det er godt for både dig og miljøet.

 

Spar op til 5.600 kr. på din nye iPhone 12, når du afleverer din gamle mobil

Skriv produktnavnet på din mobil eller tablet og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i din Telia-butik. Læs mere om Telia Recycle.

 
iPhone 12 Pro

Banebryder

5G-hastighed. Den hurtigste chip i en smart­phone. Helt nyt design. Ceramic Shield. Og et Pro-kamerasystem.

iPhone 12 Pro kan forudbestilles allerede nu. iPhone 12 Pro Max kan forudbestilles fra d. 6/11 kl. 14.

DESIGN

Mindre ramme, mere skærm

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max med Super Retina XDR-skærm på henholdsvis 6,1” og 6,7” giver dig det største display i en iPhone til dato. Samtidig kan både 12 Pro og 12 Pro Max tåle at stå model til lidt af hvert – takket være Apples nye Ceramic Shield materiale, der gør glasset i din iPhone 12 Pro endnu stærkere end noget smartphone-glas.

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max fås i fire nye, smukke farver: Stillehavsblå, guld, sølv og grafitgrå.

Hurtig, kraftfuld og intelligent chip

A14 Bionic-chippen: Totalt overlegen

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max er udstyret med A14 Bionic-chippen, der er så hurtig, kraftfuld og intelligent, at ingen anden smartphone-chip når op i nærheden af dens ydeevne. Alt, du foretager dig på din iPhone 12 Pro, sker ekstremt hurtigt og helt uden forsinkelser.

Kamera

Pro-kamerasystem

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max har tredobbelte kamera. Du får derfor en pro-kameraoplevelse med både et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera, hvor du kan få det hele med – uanset om du tager billeder af store vidder eller af dine allernærmeste. Helt nyt er det også, at nat-tilstand virker både på vidvinkel- og ultravidvinkelkameraet, og at vidvinkelkameraet opfanger 27 % mere lys end før. Du får altså de bedste billeder selv i svagt lys.

Vil du være den første, der får besked, når du kan bestille de nye iPhones?

Send en sms med APPLE til 1919*, så er du blandt de første, der får besked, når presalet starter.

iPhone 12

Hæsblæsende hurtig

5G-hastighed. Den hurtigste chip i en smart­phone. Helt nyt design. Ceramic Shield. OLED-skærm fra kant til kant. Nat-tilstand på alle kameraer. Og med iPhone 12 mini fås den nu i to perfekte størrelser.

iPhone 12 kan forudbestilles allerede nu. iPhone 12 mini kan forudbestilles fra d. 6/11 kl. 14.

Design

Verdens smalleste, tyndeste og letteste 5G-mobil

iPhone 12 og 12 mini er re-designet i et helt nyt materiale, der gør din iPhone endnu mere hårdfør. Med det nye Ceramic Shield glas er din iPhone nu fire gange bedre beskyttet, hvis du taber den.iPhone 12 og 12 mini er udstyret med 6,1” og 5,4” Super Retina XDR-skærme, og de er 11% tyndere, 15% mindre og 16% lettere end iPhone 11. Og med iPhone 12 mini får du den smalleste, tyndeste og letteste 5G mobil i verden.

iPhone 12 og 12 mini kommer i fem friske farver: Blå, Grøn, Sort, Hvid og (PRODUCT)RED.

A14 Bionic

Den hurtigste chip i en smartphone

iPhone 12 og iPhone 12 Mini er udstyret med den specialudviklede A14 Bionic-chip, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Den skubber grænserne for, hvad du kan på din iPhone. Den er supereffektiv, så du får en fantastisk batteritid. Og den giver dig masser af power, uanset om du spiller tunge spil, har gang i flere apps på én gang eller optager 4K-video.

Og iPhone 12 og 12 mini er selvfølgelig klar til fremtiden med 5G. Det betyder, at du kan downloade film på farten, streame video i højere kvalitet og FaceTime i HD over dit mobilnetværk

Kamera

Dobbelt kamera-system

iPhone 12 og 12 Mini er begge udstyrede med et sublimt dobbeltkamera med vidvinkel- og ultravidvinkel-kameraer. Som noget nyt får du med begge kameraer Nat-tilstand. Det betyder, at du kan tage smukke billeder – også i svag belysning. Det nye vidvinkelkamera opfanger ovenikøbet 27% mere lys end tidligere, så du kan fange detaljer og farver på et niveau, der ikke tidligere var muligt.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.