Kurv

iPhone 12, 12 mini, 12 Pro og 12 Pro Max

Apple har gjort det igen! Præsenteret nye iPhones, der får fans til at juble. Denne gang hedder supermodellerne iPhone 12, 12 mini, 12 Pro og 12 Pro Max. Læs mere om de nye iPhones og bestil her.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge, kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner her.

Læs om

 

Spar ekstra på iPhone 12, når du afleverer din gamle mobil

Skriv produktnavnet på din mobil eller tablet og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed. Læs mere om Telia Recycle.

iPhone 12 & iPhone 12 mini

Hæsblæsende hurtig

5G-hastighed. Den hurtigste chip i en smart­phone. Helt nyt design. Ceramic Shield. OLED-skærm fra kant til kant. Nat-tilstand på alle kameraer. Og med iPhone 12 mini fås den nu i to perfekte størrelser.

Design

Verdens smalleste, tyndeste og letteste 5G-mobil

iPhone 12 og 12 mini er re-designet i et helt nyt materiale, der gør din iPhone endnu mere hårdfør. Med det nye Ceramic Shield glas er din iPhone nu fire gange bedre beskyttet, hvis du taber den.iPhone 12 og 12 mini er udstyret med 6,1” og 5,4” Super Retina XDR-skærme, og de er 11% tyndere, 15% mindre og 16% lettere end iPhone 11. Og med iPhone 12 mini får du den smalleste, tyndeste og letteste 5G mobil i verden.

iPhone 12 og 12 mini kommer i fem friske farver: Blå, Grøn, Sort, Hvid og (PRODUCT)RED.

A14 Bionic

Den hurtigste chip i en smartphone

iPhone 12 og iPhone 12 mini er udstyret med den specialudviklede A14 Bionic-chip, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Den skubber grænserne for, hvad du kan på din iPhone. Den er supereffektiv, så du får en fantastisk batteritid. Og den giver dig masser af power, uanset om du spiller tunge spil, har gang i flere apps på én gang eller optager 4K-video.

Og iPhone 12 og 12 mini er selvfølgelig klar til fremtiden med 5G. Det betyder, at du kan downloade film på farten, streame video i højere kvalitet og FaceTime i HD over dit mobilnetværk

Kamera

Dobbelt kamera-system

iPhone 12 og 12 mini er begge udstyrede med et sublimt dobbeltkamera med vidvinkel- og ultravidvinkel-kameraer. Som noget nyt får du med begge kameraer Nat-tilstand. Det betyder, at du kan tage smukke billeder – også i svag belysning. Det nye vidvinkelkamera opfanger ovenikøbet 27% mere lys end tidligere, så du kan fange detaljer og farver på et niveau, der ikke tidligere var muligt.

Få sms, når vi har nyt om Apple

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Apples produkter, så sms APPLE til 1919. Så holder vi dig opdateret om Apple-nyheder via sms.

 
iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max

Banebryder

5G-hastighed. Den hurtigste chip i en smart­phone. Helt nyt design. Ceramic Shield. Og et Pro-kamerasystem.

DESIGN

Mindre ramme, mere skærm

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max med Super Retina XDR-skærm på henholdsvis 6,1” og 6,7” giver dig det største display i en iPhone til dato. Samtidig kan både 12 Pro og 12 Pro Max tåle at stå model til lidt af hvert – takket være Apples nye Ceramic Shield materiale, der gør glasset i din iPhone 12 Pro endnu stærkere end noget smartphone-glas.

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max fås i fire nye, smukke farver: Stillehavsblå, guld, sølv og grafitgrå.

Hurtig, kraftfuld og intelligent chip

A14 Bionic-chippen: Totalt overlegen

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max er udstyret med A14 Bionic-chippen, der er så hurtig, kraftfuld og intelligent, at ingen anden smartphone-chip når op i nærheden af dens ydeevne. Alt, du foretager dig på din iPhone 12 Pro, sker ekstremt hurtigt og helt uden forsinkelser.

Kamera

Pro-kamerasystem

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max har tredobbelte kamera. Du får derfor en pro-kameraoplevelse med både et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera, hvor du kan få det hele med – uanset om du tager billeder af store vidder eller af dine allernærmeste. Helt nyt er det også, at nat-tilstand virker både på vidvinkel- og ultravidvinkelkameraet, og at vidvinkelkameraet opfanger 27 % mere lys end før. Du får altså de bedste billeder selv i svagt lys.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken iPhone 12 skal jeg vælge?

Hvis du ønsker en ny iPhone 12, kan du vælge mellem fire modeller: iPhone 12, Mini, Pro og Pro Max. Alle fire modeller har den samme processor og den samme chip. Der er ingen forskel på telefonerne der, og de yder lige meget hver især. Det bedste kamera finder du i iPhone 12 Pro Max. Dog vil mange mene, at du skal være meget kyndig i kamera- og billedteknologi, hvis du skal kunne se forskel på billederne fra Pro og Pro Max. I sidste ende er det faktisk størrelsen på mobilen samt kameraet, du skal vælge efter. 

Hvad er forskellen på iPhone 12 og iPhone 12 Pro?

Du er tilgivet, hvis du har svært ved at se forskel på de to iPhones. Skærmen er den samme, og den er lige stor på begge iPhones. iPhone 12 Pro er en lille smule tungere, da den er beklædt med skinnende, rustfrit metal. iPhone 12 er derimod rammet ind i aluminium. Der sidder samme processor og chip i begge modeller. iPhone 12 har et dobbeltkamera, hvor iPhone 12 Pro har et tripplekamera. Der er her, at den primære forskel ligger. Kameraet i iPhone 12 Pro er mere avanceret og har flere features end det i iPhone 12. 

Følger der en oplader med til iPhone 12?

Nej, det gør der ikke. Der følger stadig et kabel med til din nye iPhone 12, uanset hvilken udgave du vælger. Men selve USB-adapteren til stikkontakten følger ikke med. Apple siger, at det er for at skåne miljøet mod mere elektronisk affald, da mange i forvejen har en USB-oplader derhjemme. Kablet, der følger med, er et Lightning til USB-C kabel. 

Vis flere
Hvad er Telia Recycle?

Telia Recycle er en service, der giver dig mulighed for at få rabat på din nyindkøbte mobil eller tablet.

Har du en gammel mobil eller tablet, du ikke ved, hvad du skal gøre af, kan du indlevere den i en af vores butikker og samtidig få rabat på din nye mobil. Så sørger vi for at give din gamle mobil nyt liv.

Hvad kan jeg få for min gamle mobil, hvis jeg benytter mig af Telia Recycle?

Benyt dig af Recycle-beregneren på denne side. Så får du den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i din Telia-butik.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.