iPhone 6S

iPhone 6S er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra Apple.

12 MP kamera. 4K-videoer

12-megapixels iSight-kameraet tager skarpe og detaljerede billeder, det optager strålende 4K-video med op til fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video, og det indbyggede 5-megapixels FaceTime HD-kamera forvandler dine selfies til små kunstværker. iPhone 6s kommer også med en helt ny funktion: Live Photos fanger sekunderne, før og efter du tager et stillbillede, så du kan se en levende version af billedet med både bevægelse og lyd.

A9 processoren

iPhone 6S kører på en særligt tilpasset 64-bit A9-processor. Den har en ydeevne, som man engang kun kunne finde i stationære computere, og du får op til 70 procent hurtigere CPU-ydeevne og op til 90 procent hurtigere GPU-ydeevne. Praktisk til alle dine grafik-krævende yndlingsspil og -apps.

Banebrydende design

Kabinettet er fremstillet af en ny aluminiumlegering i 7000-serien, en type legering, der også bliver brugt til rumfartøjer. Dækglasset er også stærkt. Faktisk det stærkeste og mest holdbare glas i en smartphone. Og udenpå kan du nyde fire forskellige farver – space grey, sølv, guld og den nye finish i rosaguld.

En oplevelse ud over det sædvanlige

iOS 9 er verdens mest avancerede, intelligente og sikre mobile styresystem. De seneste forbedringer på tværs af hele systemet, de nye og stærkere indbyggede apps og bedre Siri-funktioner gør systemet smartere og bedre at bruge end nogensinde før.

3D touch

Nu kommer 3D Touch, så du får mulighed for at gøre ting, der slet ikke har været mulige før. Og fordi din iPhone nu også kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen, kan du interagere med den og alt det, du har på den, på en helt ny måde. Og takket være den nye Taptic Engine får du også feedback i realtid i form af små prik.

Touch ID sikkerhed

Ved hjælp af en yderst avanceret fingeraftrykssensor gør Touch ID det nemt og sikkert at låse din telefon op – hurtigere og bedre end nogensinde før.