Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Nyhed: iPhone SE

Aldrig har så meget power fyldt og kostet så lidt. Apples kraftigste chip og mest populære størrelse.

Bliv meget klogere på den nye iPhone SE her.Bestil den med et ONE mobilabonnement. Så får du fri data på Nordens bedste netværk og rabat på dine favorit services som HBO og Spotify.

Billedet viser forsiden og bagsiden af en iPhone SE 2020

Holdbart design, perfekt størrelse

iPhone SE er designet i flot og holdbart glas med et omsluttende aluminiumsbånd. Den er udstyret med en klar 4,7” Retina HD-skærm. Det er den perfekte størrelse til dig, der er på jagt efter en iPhone, der passer i brystlommen eller i den lille taske. iPhone SE fås i tre flotte farver: sort, hvid og (PRODUCT)RED™. Køber du en iPhone SE (PRODUCT)RED, giver Apple et direkte bidrag til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

iPhone SE er vandafvisende ned til 1 meters dybde i 30 minutter. Og den kan heldigvis også klare, at du spilder lidt kaffe eller sodavand på den.

Den hurtigste chip i en smartphone nogensinde

iPhone SE er udstyret med Apples specialudviklede A13 Bionic chip. Det er den samme chip, du finder i topmodellen iPhone 11 Pro, og det er intet mindre end den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Chippen bruges til alt, du foretager dig på din iPhone. Det betyder, at du kan spille tunge spil, have gang i flere apps på én gang og optage 4K-video uden problemer.

Batterikapaciteten er også i top. Med iPhone SE kan du se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Har du brug for ekstra strøm? Så kan du heldigvis bare lægge mobilen på en trådløs oplader – eller du kan benytte en 18 W strømforsyning til hurtigopladning og få 50 % strøm på kun 30 minutter.

Avanceret kamerasystem

iPhone SE er udstyret med et 12 megapixel vidvinkelkamera med optisk billedstabilisering. Kameraet bruger A13 Bionic-chippen til at fokusere på dit motiv i forgrunden, mens baggrunden bliver sløret. Det giver dig perfekte og skarpe portrætter – også på dine selfies – og er du ikke tilfreds med dybdeskarpheden, kan du justere den efterfølgende. Med 4K-video kan du optage videoer, der er fire gange så detaljerede som med 1080p HD-video.

Skærm

Retina HD 4,7" widescreen LCD Multi-Touch-skærm med IPS-tekno­logi, Opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi, True Tone

Kamera

Bagside: 12 MP vidvinkelkamera (ƒ/1,8), portræt-funktion med avanceret bokeh-effekt og dybdekontrol. Front: 7 MP kamera (ƒ/2,2)

Hukommelse

64GB/128GB/256GB

Processor og operativsystem

A13 Bionic-chip, tredjegenerations Neural Engine, iOS 13

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi, NFC-tekno­logi med læserfunktion, Express-kort med strømreserve

Batteri

Holder cirka lige så længe som iPhone 8, op til 50 % opladet efter 30 minutter med 18 W strøm­forsyning eller højere (sælges separat), indbygget genopladeligt litiumionbatteri, trådløs opladning (virker med Qi-opladere)

Andet

Indbygget fingeraftryks­sensor i Hjem-knappen, Apple Pay, IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter), dobbelt-sim (nano-sim og eSIM)