Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

iPhone XS, XS Max og XR

Læs om iPhone XS Max, iPhone XS og iPhone XR. Modellerne er desværre udgåede, men vi har altid de nyeste modeller fra Apple.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 8.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone SE.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 11.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 12.

Anmeldelse af iPhone XS og XS Max

Chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone XS og XS Max.

Skærm, design og kamera i verdensklasse

iPhone XS Max og iPhone XS er det ypperste, Apple nogensinde har produceret. Ligesom forgængeren, iPhone X, er XS Max og XS en stor OLED Super Retina skærm på henholdsvis 6,5" og 5,8", som går helt fra kant til kant. Væk er alle knapper, så intet står i vejen for din visuelle oplevelse. Med iPhone XS Max får du det største display på en iPhone nogensinde. For- og bagsiden af telefonerne er designet af enormt holdbart glas og omsluttet af et elegant bånd i rustfrit stål, der forstærker telefonerne.

iPhone XS Max og XS er udstyret med hele tre kameraer. To af dem er placeret på bagsiden, og de muliggør blandt andet de flotteste portrætter med masser af dybdeskarphed. Med TrueDepth-kameraet er der tale om en gigantisk nytænkning på meget lidt plads. Kameraet kan du blandt andet bruge til FaceID, Portræt-billeder og de sjove Ani- og Memojis. Alt sammen bliver styret af powerfulde teknologier, der samarbejder med den nye A12 Bionic-chip.

Eksklusivt design

Designet på iPhone XS Max og XS består af en stor flade, skærmen. Telefonerne er designet i flot og stærkt glas, der sikrer, at iPhone XS Max og XS er klar til en helt trådløs fremtid. De to telefoner kommer i tre flotte farver: Space Grey, Silver og den helt nye Gold.

OLED Super Retina HD-skærm

OLED Super Retina HD-skærmen har strålende farver med høj lysstyrke og kontrast. Det betyder, at det, du ser på din skærm, fremstår knivskarpt. Og med Apples True Tone-teknologi tilpasses skærmen, så farvetemperaturen matcher det lys, der omgiver dig.

TrueDepth-kamera

TrueDepth-kameraet sikrer dig knivskarpe billeder, uanset om du fotograferer mennesker eller betagende landskaber. Og med FaceID, der tager udgangspunkt i data, som TrueDepth-kameraet opretter, er du sikker på, at dit indhold er godt beskyttet.

Super hastighed og ydeevne

iPhone XS Max og iPhone XS er udstyret med helt nye A12-processorer. Det sikrer en hurtig og effektfuld ydeevne.

Intelligent A12 Bionic-chip

Den nye A12 Bionic-chip er den stærkeste og mest intelligente chip i en smartphone. Det betyder, at du får en hurtigere iPhone med hurtigere grafikker.

Forbedret batteritid

iPhone Xs og iPhone Xs Max leverer henholdsvis op til 30 minutter og 1,5 time længere batteritid end forgængeren iPhone X.

Avanceret Face ID

Sikkerheden er i top, når dit ansigt er din adgangskode. Face ID er nemlig den sikreste ansigtautentificering i en smartphone. Og i iPhone Xs og Xs Max går det nu endnu hurtigere end før.

iPhone XR first look

Chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT har haft fingrene i den nye iPhone XR, og han vurderer, at du får rigtig meget for pengene.

iPhone XR er smart på alle måder

iPhone XR ligner iPhone XS Max og XS. Den består også af en stor skærm og et eksklusivt design i holdbart glas på både for- og bagside. Den omsluttende ramme er designet i flot aluminium.

LCD-skærmen er en 6,1" Liquid Retina-skærm. Det er den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone nogensinde. iPhone XR kommer i et væld af farver: Hvid, Sort, Blå, Coral, Gul og Rød. Der er med andre ord rig mulighed for at finde lige netop den farve og det udtryk, der passer dig.

Holdbart design i glas

iPhone XR er designet i flot og stærkt glas med et omsluttende aluminiumsbånd. Frontglasset er enormt holdbart, og glasbagsiden gør det muligt nemt at oplade telefonen trådløst.

Avanceret LCD-skærm

iPhone XR består af en stor 6,1" LCD Liquid Retina-skærm, der går helt fra kant til kant. Det betyder, at den velkendte Home-knap er erstattet af Face ID. Selve skærmen er større end skærmen på iPhone 8 Plus på trods af, at telefonen er mindre.

6 cool farver

iPhone XR kommer i et stort udvalg af nye farver: Hvid, Sort, Blå, Coral, Gul og Rød. Den røde farve er en (PRODUCT)RED™-udgave, hvor en del af salget går til kampen mod HIV/AIDS.

Optimeret ydeevne og kamera

iPhone XR er på bagsiden udstyret med et fantastisk single 12 megapixel vidvinkel kamera med optisk billedstabilisering. Forsidekameraet er det samme TrueDepth-kamera, som du finder på iPhone XS og XS Max.

iPhone XR er ligesom iPhone XS og XS Max udstyret med den helt nye A12 Bionic-chip. Det betyder, at alt, du foretager dig på din iPhone XR vil gå hurtigere samtidig med, at mindre energi bliver brugt.

Apples Face ID er den sikreste ansigtsautentificering nogensinde i en smartphone. Og heldigvis finder du funktionen i iPhone XR. Det betyder, at din smartphones sikkerhed er lettere end før. Du bruger bare dit ansigt til at låse iPhonen op, logge ind i dine apps og betale for ting online.

Endnu bedre kamera

iPhone XR er udstyret et single 12 megapixel vidvinkel kamera med optisk billedstabilisering. Telefonen bruger maskinlæring til at fokusere på personen i forgrunden, mens baggrunden bliver sløret, så du får perfekte og skarpe portrætter. Og er du ikke tilfreds med dybdeskarpheden, kan du justere den efterfølgende.

A12 Bionic-chippen

A12 Bionic-chippen leverer en bedre ydeevne end nogensinde før. Den er op til 12% hurtigere og bruger samtidig 50% mindre strøm end sin forgænger, A11. Derfor kan du med iPhone XR opleve op til 1,5 times bedre batteritid end i iPhone 8 Plus.

Høj sikkerhed med Face ID

FaceID anvender TrueDepth-kameraet i iPhone XR til at genkende lige præcis dit ansigt. Og nye algoritmer har sørget for, at Face ID'et er blevet endnu hurtigere. Det betyder, at du kan låse din telefon op, logge ind i dine apps og betale online hurtigere, end det tidligere har været muligt.

iPhone XS

Skærm

5,8" all-screen OLED Multi-Touch Super Retina HD-skærm, opløsning på 2436 x 1125 pixels ved 458 ppi, kontrastforhold på 1.000.000:1, True Tone, 3D Touch

Kamera

Bagside: 12 MP dobbeltkamera med vidvinkel- og teleobjektiv, 4K-videooptagelse. Forside: TrueDepth 7 MP kamera

Hukommelse

64GB/256GB/512GB

Netværk

Gigabit-class LTE med 4 x4 MIMO og LAA, 802.11ac WiFi med 2 x 2 MIMO

Processor og operativsystem

A12 Bionic-chip, iOS 12

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi, NFC-teknologi med læserfunktion, express-kort med strømreserve

Batteri

Holder op til 30 minutter længere end iPhone X

Andet

Face ID, Apple Pay, støv- og vandafvisende (IP68-klassificeret), Siri

iPhone XS Max

Skærm

6,5" all-screen OLED Multi-Touch Super Retina HD-skærm, opløsning på 2436 x 1125 pixels ved 458 ppi, kontrastforhold på 1.000.000:1, True Tone, 3D Touch

Kamera

Bagside: 12 MP dobbeltkamera med vidvinkel- og teleobjektiv, 4K-videooptagelse. Forside: TrueDepth 7 MP kamera

Hukommelse

64GB/256GB/512GB

Netværk

Gigabit-class LTE med 4 x4 MIMO og LAA, 802.11ac WiFi med 2 x 2 MIMO

Processor og operativsystem

A12 Bionic-chip, iOS 12

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi, NFC-teknologi med læserfunktion, express-kort med strømreserve

Batteri

Holder op til 1,5 timer længere end iPhone X

Andet

Face ID, Apple Pay, støv- og vandafvisende (IP68-klassificeret), Siri

iPhone XR

Skærm

6,1" all-screen LCD Multi-Touch Liquid Retina HD-skærm med IPS-teknologi, opløsning på 1792 x 828 pixels ved 326 ppi, kontrastforhold på 1400:1, True Tone

Kamera

Bagside: 12MP kamera med vidvinkelobjektiv, portræt-funktion og dybdekontrol. Forside: TrueDepth 7 MP kamera

Hukommelse

64GB/128GB/256GB

Netværk

4G LTE Advanced, 802.11ac Wi-Fi med 2 x 2 MIMO

Processor og operativsystem

A12 Bionic-chip, iOS 12

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi, NFC-teknologi med læserfunktion, express-kort med strømreserve

Batteri

Holder op til 1,5 timer længere end iPhone 8 Plus

Andet

Face ID, Apple Pay, Siri