Sammenlign iPhone-modeller

Produktnavn
Billeder
Finish
Køb
Overblik
Mobilnetværk
Kamera
Chip
Batteri
Holdbarhed

Ansvarsfraskrivelser

Skærm: Skærmen har afrundede hjørner, som følger kurverne på det elegante design. Hjørnerne ligger inden for et format svarende til et standardrektangel. Målt som et standardrektangel er skærmen 5,42" (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini), 5,85" (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,06" (iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6,46" (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) eller 6,68" (iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max) diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

Mobilnetværk og trådløs teknologi: Kræver dataabonnement. 5G og LTE er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G- og LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/iphone/cellular.

Strøm og batteri: Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Batteriet kan oplades et begrænset antal gange og skal evt. med tiden udskiftes af en Apple-serviceudbyder. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

  1. Mobiler og tablets
  2. Apple
  3. Sammenling Apple iPhones