Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro er udstyret med med Triple Leica kamera, Qi wireless charging og fingeraftryksaflæser i skærmen.

Anmeldelse af Huawei Mate 20 Pro

Chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT anmelder Huawei Mate 20 Pro, og han vurderer, at det er årets bedste telefon.

DET BEDSTE SMARTPHONEKAMERA PÅ MARKEDET

Huawei har taget det bedste smartphonekamera på markedet og gjort det endnu bedre. Du får hele tre linser på bagsiden af telefonen, så du kan fange fantastiske skud uanset, om du fotograferer portrætter, landskaber eller de helt små detaljer.

NY LEICA VIDVINKEL LINSE

Huawei Mate 20 Pro er udstyret med en ny Leica Ultra vidvinkel linse, der har en brændvidde, der svarer til en 16mm full frame-kameralinse. Det giver et større perspektiv og en fantastisk effekt, når du skal fange de store vidder.

Fremragende makrooptagelser

Det nye kamerasystem understøtter makrofotografering. Derfor kan du få knivskarpe billeder af motiver, der er så tæt på som 2,5 cm fra telefonen

AI Kamerafunktioner

Med AI kamerafuntkioner som AI Composition, AI 4D Predictive Focus og AI HDR har du alt, du har brug for i én kraftfuld kamerapakke.

SIKKERHED, BATTERI OG YDEEVNE I TOPKLASSE

Sikkerheden er i top på Huawei Mate 20 Pro, der både har fingeraftryksaflæser indbygget i selve skærmen og en avanceret 3D ansigtsgenkendelse. Telefonen er også udstyret med en førende smartphone batterikapacitet, der giver dig strøm til mere end en dags intensiv brug. Huawei Mate 20 Pro er derudover drevet af verdens første 7nm AI chipsæt og udstyret med en Kirin 980 processor, der er 75% mere kraftfuld og 58% mere effektiv end sin forgænger.

FINGERAFTRYKSAFLÆSER INDBYGGET DIREKTE I SKÆRMEN

Huawei Mate 20 Pro er både udstyret med en avanceret 3D ansigtsgenkendelse og en fingeraftryksaflæser, der er indbygget direkte i skærmen. Det betyder, at telefonen består af en stor skærm uden knapper.

Telia Recycle

LYNHURTIG OPLADNING

Huawei Mate 20 Pro kan oplades på ingen tid. Oplad det 4200mAh store batteri til 70% på kun 30 minutter med den nye SuperCharge adapter, der følger med i æsken.

Trådløs opladning

Huawei Mate 20 Pro understøtter også trådløs opladning via Huawei Wireless Quick Charger, der oplader batteriet med 30 procent på kun 30 minutter. Og med Huaweis nye reverse charging teknologi, kan du bruge Mate 20 Pro som en trådløs powerbank.

Skærm

6,39'' AMOLED, 2K+ 3120*1440 pixels, 538 PPI

Kamera

Bagsidekamera: Tri-lens, Leica, 40MP+20MP+8MP, F1.8+F2.2+F2.4. Forsidekamera: 24MP, F2.0 Aperture

Hukommelse

6 + 128GB

Processor og operativsystem

Kirin 980 + Andriod 9.0 + EMUI9.0

Netværk

802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/5G

Tilslutninger

Type-C, USB 3.1

Batteri

4200 mAh

Andet

IP68