Huawei P Smart

Huawei P Smart er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra Huawei.

Alt dette får du med Huawei P Smart

Fullview display og 5,65" skærm i 18:9 format

Huawei Smart P har en ny og banebrydende FullView skærm, der giver dig mere billede for pengene. Se verden i verden - og få maksimalt udbytte af skærmstørrelsen på 5,65 tommer du kan boltre dig på - heriblandt muligheden for at dele skærmen op i to, så du kan svare på beskeder og se YouTube samtidig uden at skulle vente. 

Uovertruffent kamera med bokeh-effekt

Huawei har sat sit kendte dual kamera på bagsiden af Huawei P Smart, der tager ægte og levende billeder med bokeh-effekt (sløret baggrund). Ekstra stor blænde på f/0.95 - f/16 og et 13/2 MP kamera med face-recognition gør Huaweis nye, lette og veldesignede telefon til det lækreste favoritkamera. Du kan desuden udvide musik- og filmbiblioteket med et MicroSD-kort og få op til 256GB ekstra lagerplads.

Brug to apps på én gang

Med på Huawei P Smart er det blevet meget sjovere at dele indhold. Med split-screen funktionalitet kan du åbne og se en YouTube-video og samtidig svare på beskeder og mails i real-time, mens videoen kører. EMUI 8 hedder den nye processer, der lærer dine bevægelser at kende med den nyeste Android 8.0: Dobbelt-tap på telefonen for at slukke skærmen og fang øjeblikket med 3 fingre på skærmen, tag billeder og afspil video i høj opløsning.

Dual kamera med bokeh-effekt

Ægte og levende farver med stor blænde og mulighed for både ansigtsgenkendelse og optagetilstand med lav dybdeskarphed for ekstra dramatisk effekt. Det er virkeligheden for kameraet på Huawei P Smart. Altsammen indpakket i en let og intuitiv brugerflade og lækkert design.

FORSKELLEN PÅ HUAWEI P SMART OG HUAWEI MATE 10 LITE

Nyeste Android Oreo software: Huawei P Smart leveres med Googles nyeste Android-version, der blandt andet hjælper dig med at se og bruge to apps på én gang. Med Android Oreo bliver det sjovere at dele og opleve indhold i real-time: Med et enkelt klik kan du opdele skærmen på Huawei P Smart i to, så du både kan se video og svare på beskeder samtidig, eller skrive du bliver forsinket uden at gå ud af navigationen. 

Dual SIM: Smart hvis du fx har både arbejds- og privatabonnement i samme telefon

Huawei's EMUI-software med kunstig intelligens, der gør det nemmere end nogensinde at udnytte alle fordelene i Huawei's nyeste telefon og ved hjælp af avanceret teknologi lærer at interagere intelligent med dig.

Dual Bluetooth: Huawei P Smart understøtter brug af flere lydenheder på samme tid over Bluetooth. Tilslut den fx til bilens lydsystem og modtag opkald på dit Bluetooth-headset samtidig.