Motorola Razr

2019-udgaven af Motorola razr er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra Motorola. Klik her for at se udvalget af andre klap-telefoner hos Telia.

Det ikoniske design er tilbage

Motorola razr og det ikoniske design er tilbage efter 15 år i et mere raffineret og moderne look.

Motorola razr er verdens første smart-klaptelefon. Det er gjort muligt ved hjælp af en helt unik hængselmekanisme, der gør, at skærmen kan deles perfekt i to, uden at du kan se en eneste kant eller kløft.

Den passer med andre ord perfekt i din lomme, når du er på farten, og kan samtidig åbnes op og afsløre en fuldt-funktionel smartphone med den store skærm, du er vant til.

Innovativ, foldbar skærm

Surf, spil og se film på den store 6,2" HD skærm. Når du er færdig, klapper du blot mobilen sammen. Den store skærm kan nemlig deles i to halve.

Har du kun brug for et hurtigt overblik? Det er nemt på Motorola razr. Du kan nemlig se notifikationer, ringe, sms'e, styre musik og meget mere, når mobilen er klappet sammen. Her får du nemlig adgang til en 2,7" OLED Quick skærm.

Razr kan også være din personlige assistent. Quick View skærmen er nemlig designet til at samarbejde med Google Assistant, så du kan få de informationer, du har brug for ved hjælp af stemmekontrol uden at åbne mobilen. Sig blot "Ok Google" og få svar på alle hverdagens store og små spørgsmål.

Kamerakvalitet i top

Motorola razr er udstyret med et 16 megapixel hovedkamera med en blænde på f/1.7, der lukker masser af lys ind, så dine billeder bliver perfekte i alle omgivelser.

Når mobilen er klappet sammen, kan du endda bruge hovedkameraet og Quick View skærmen til at tage selfies og foretage video-opkald.

Det indbyggede batteri giver dig en hel dags strøm. Løber du tør, giver TurboCharging dig timers strøm på få minutter.

Skærm

Indvendig skærm: 6,2" foldbar pOLED HD+ skærm (2142 x 876p), 21:9 Cinemavision. Udvendig skærm: 2,7" gOLED skærm (600 x 800p)

Kamera

Bagsidekamera: 16 MP, f/1.7. Frontkamera: 5 MP, f/2.0

Hukommelse

6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse

Processor og operativsystem

Android™ 9 Pie, Qualcomm Snapdragon 710, octa-core, 2,2 GHz

Tilslutninger

Bluetooth® 5.0, USB 3.0 (Type C), eSIM, NFC, WiFi

Batteri

2510 mAh, 15 W TurboPower-opladning

Andet

Fingeraftryksaflæser