OnePlus 6

OnePlus 6 byder på et lækkert design og et super Dual Leica kamera. OnePlus 6 er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra OnePlus.

The speed you need

OnePlus 6 er den hurtigste OnePlus telefon til dato. Kombinationen af intelligent software og kraftfuld hardware sikrer en hurtig og effektfuld ydeevne. Samtidig har OnePlus sørget for, at din OnePlus 6 er lige så hurtig om et år, som den er i dag. Og med det store batteri og hurtigopladning er du sikker på at have strøm nok til en hel dag. Det unikke ved OnePlus 6's hurtige opladningsteknologi er, at i stedet for at øge spændingen (volt), så øges effekten (ampere). Det betyder, at mobilen ikke udvikler så meget varme ved hurtigopladning.

Hastighed i topklasse

OnePlus 6 er udstyret med en Qualcomm ® Snapdragon™ 845 processor, der udnytter den øgede kraft og effektivitet i Qualcomms nyeste chip.

Stor hukommelse

Med op til 8 GB LPDDR4X RAM kan du nemt køre mange apps på en gang, uden de begynder at halter efter.

Verdens hurtigste opladning

OnePlus' fast charge er en af de hurtigste opladningsløsninger på markedet. Kun en halv times opladning giver 3,300 mAh batteriet nok strøm til hele dagen.

Eksklusivt design

Da OnePlus 6 blev designet var et af målene at kunne levere så meget skærm som mulig uden at gå på kompromis med frontkameraet, opkaldskvaliteten eller formen på telefonen. Skærmen på 6,28 tommer og 19:9 format er den største OnePlus har skabt, hvilket betyder, at 84 procent af mobilens forside er skærm. OnePlus 6 er designet i lækkert glas og kommer i tre cool farver, så du kan vælge farven og udtrykket, der passer til netop dig. Telefonen har en optisk AMOLED skærm, der går fra kant til kant og leverer 16M farver. Fingertrykaflæseren sidder på bagsiden lige under kameraet, så den er nem at ramme med fingeren. Kameraet er placeret midt på telefonen øverst og ser flot og integreret ud.

Designet i eksklusivt glas

OnePlus 6 er den første OnePlus model med en krop designet udelukkende af glas - endda med Corning Gorilla Glass 5, som er den hårdeste skærmtype fra Corning. Det giver telefonen et eksklusivt og lækkert udtryk.

3 cool farver

OnePlus 6 kommer i tre cool farver: Mirror Black, Midnight Black og Silk White, som alle understreger OnePlus' omhyggelige opmærksomhed på detaljer.

Grænseløs AMOLED skærm

Med OnePlus 6 får du en 6.28" fuld optisk AMOLED 19:9 skærm, der går fra kant til kant, så får en udvidet skærmstørrelse uden at skulle gå på kompromis med størrelsen på din telefon.

Fantastisk dual kamera

Med OnePlus 6 får du et super dual kamera med henholdsvis 16 og 20 megapixel, der sikrer dig knivskarpe billeder, også under dårlige lysforhold. OnePlus 6 kan optage video i 4K med op til 60 billeder pr. sekund. Optisk billedstabilisering kompenserer for rysten under optagelse, så du ikke skal bekymre dig om dårlige optagelser. Er du mere til at optage i super slowmotion, så understøtter kameraet også dette. Det optager video med op til 480 billeder i sekundet.

Maksimum klarhed i dine billeder

Med sin Smart Capture funktion kan OnePlus 6 tilpasse kameraets indstillinger til omgivelserne og tidspunktet på dagen, så du altid får klare billeder.

Selfies med endnu mere dybde

Ved hjælp af en ny AI algoritme kan frontkameraet på OnePlus 6 give dine selfies endnu mere dybde.

Fantastiske billeder i al slags belysning

Med en f/1.7 blænde er hovedkameraet blevet styrket med en 19% større sensor og IOS for fantastiske billeder, også

Skærm

6.28” Full Optic AMOLED 19:9 Display

Kamera

Dual bagsidekamera: 16 megapixel kamera med en f/1.7 blænde, understøttet af et 20 megapixel kamera. Forsidekamera: 16 megapixel

Hukommelse

Op til 8GB RAM + 64 GB / 128 GB / 256 GB hukommelse

Processor og operativsystem

OxygenOS baseret på Android™ 8.1 Oreo

Tilslutninger

USB 2.0, Type-C, USB Audio Support, Dual nano-SIM slot, 3.5 mm audio jack

Batteri

3300 mAh, Fast Charge (5V 4A)

Andet

Face Unlock