OnePlus 6T

OnePlus 6T har fingeraftryksaflæser direkte i skærmen og lynhurtig opladning, der på en halv time giver strøm til hele dagen. OnePlus 6T er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra OnePlus.

Sikkerhed og batteri i top

På OnePlus 6T er dit indhold sikret med både fingeraftryksaflæser indbygget i selve skærmen og hurtig Face Unlock. Og med det 3,700 mAh store batteri og lynhurtig opladning er du sikker på at have strøm nok til hele dagen.

Fingeraftryksaflæser i skærmen

OnePlus 6T har både den hurtigste indbyggede fingeraftryksaflæser, der findes i en smartphone, og hurtig Face Unlock. Det betyder, at du nemt og intuitivt kan låse displayet op på OnePlus 6T.

Lynhurtig opladning

Selfiekameraet på fronten af telefonerne har kun brug for en meget lille åbning. Det betyder, at du får en skærm, der dækker stort set hele telefonen.

Større skærm

Med sine 6,41" er den optiske AMOLED-skærm den største OnePlus skærm til dato.

Strømeffektiv

OnePlus 6T er udstyret med OnePlus' mest strømeffektive skærm, der har en imponerende 86% skærm-til-krops ratio.

Bedre lys og farve

Lysstyrkeniveauerne og farveområderne er blevet forbedret på OnePlus 6T. Det giver dig en af de lyseste skærme i branchen.

Design, der ligger godt i hånden

OnePlus 6 er designet, så den passer perfekt til din hånds kontur. Det giver bedre komfort og greb.

Professionelt tunet kamera

Kameraet på OnePlus 6T er blevet optimeret, så du kan tage endnu bedre billeder, uanset om du skyder storslåede landskaber eller portrætter.

Ny algorime

Kameraet på OnePlus 6T er udstyret med en ny algoritme, der automatisk tilpasser indstilligerne til det motiv, du fotograferer. Derfor får du altid billeder af høj kvalitet.

Skarpere nattescener

Kameraet kan også genkende nattescener. Det betyder, at du får billeder, der er lysere, skarpere, mere levende og med mindre støj.

Skærm

6.41” AMOLED 19.5:9 Display

Kamera

Bagsidekamera: 16 megapixel kamera med en f/1.7 blænde, understøttet af et 20 megapixel kamera. Forsidekamera: 16 megapixel

Hukommelse

6GB/8GB RAM + 128GB/256GB hukommelse

Processor og operativsystem

OxygenOS baseret på Android™ 9.0 Pie, Qualcomm® Snapdragon™ 845 (Octa-core, 10nm, up to 2.8 GHz)

Tilslutninger

USB 2.0, Type-C, Dual nano-SIM slot

Batteri

3700 mAh, Fast Charge (5V 4A)

Andet

Fingeraftryksaflæser i skærmen, Face Unlock