OnePlus 7 Pro

90 Hz skærm til kant. Sublimt kamera. Fuld opladning på 20 min. Kort sagt: Rendyrket power og performance. OnePlus 7 Pro er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra OnePlus.

Ekstraordinær skærm

OnePlus 7 Pro er udstyret med en fantastisk 6,67" AMOLED skærm med en QHD+ opløsning og 90 Hz opdatering. Det betyder, at du vil opleve en ekstraordinær flydende oplevelse på din telefon, uanset om du surfer på nettet eller scroller gennem dine sociale medier.

Medrivende skærmoplevelse

Den lyse, præcise og yderst responsive skærm på OnePlus 7 Pro giver en enormt medrivende oplevelse, uanset om du spiller grafisk intensive spil eller ser film i høj opløsning.

Grænseløs skærm og pop-up kamera

Med OnePlus 7 Pro får du en skærm, der går helt fra kant til kant. Væk er med andre ord den velkendte "notch" til frontkameraet. OnePlus 7 Pro er i stedet udstyret med et smart pop-up frontkamera.

Sublimt tripple kamera

OnePlus 7 Pro kommer med en kraftfuld triple-linse opsætning, der dækker en bred vifte af blændevidder fra 17mm til 78 mm. Det betyder, at kameraet kan opfylde alle dine behov, når du tager billeder.

Fantastiske billeder - hver gang

Den primære linse på OnePlus 7 Pro er en 48 megapixel Sony IMX586 linse. Den gør det muligt for dig at fange fantastiske billeder under alle lysforhold.

Skræddersyet billedalgoritme

Med UltraShot, OnePlus' skræddersyede billedalgoritme, får du to kraftfulde features: HDR+ og Super Resolution. HDR+ styrer eksponeringsværdien af hver pixel og indsamler fire gange mere data, så dit billede altid bliver knivskarpt. Med Super Resolution beriges dine billeder med detaljer, der giver dig superklare billeder.

Rendyrket power og performance

OnePlus 7 Pro er drevet af Qualcomm® Snapdragon™ 855. 7nm chipsettet er udstyret med en octa-core Kryo CPU processor, som er 45% hurtigere og som bruger 20% mindre strøm end Qualcomm® Snapdragon™ 845. Ikke nok med det - du får også ultrahurtig opladning og en nøjagtig og hurtig fingeraftryksaflæser direkte i skærmen.

Fuld opladning på 20 min.

Batterikapaciteten i OnePlus 7 Pro er udstyret med 4.000 mAh batteri. Kombineret med OnePlus' 30W charger er opladningshastigheden blevet 38% hurtigere.

Indbygget fingeraftryks­aflæser

Ligesom sin forgænger OnePlus 6T er fingeraftryksaflæseren på OnePlus 7 Pro indbygget direkte i skærmen. Og via implementering af nye algoritmer er hastigheden og nøjagtigheden af oplåsningen blevet forbedret.

Skærm

6.67” Fluid AMOLED 19.5:9 Display, 3120 x 1440 pixels

Kamera

Bagsidekamera: 48 megapixel med Sony IMX586 sensor + 8 megapixel telephoto linse + 16 megapixel ultra vidvinkellinse. Forsidekamera: 16 megapixel

Hukommelse

6 GB/8 GB/12 GB RAM, 128 GB/256 GB intern hukommelse

Processor og operativsystem

OxygenOS baseret på Android™ 9.0 Pie, Qualcomm® Snapdragon™ 855 (Octa-core, 7 nm, op til 2.84 GHz) med Qualcomm® AI Engine

Tilslutninger

USB 3.1 GEN1, Type-C, Dual nano-SIM slot, Supporterer standard Type-C høretelefoner

Batteri

4000 mAh, Warp Charge 30 Hurtigopladning (5V/6A)

Andet

Fingeraftryksaflæser i skærmen, Dual Stereo speakers, Noise cancellation support, Dolby Atmos®