Samsung Galaxy A-serien

Serien giver dig flere muligheder for at få en mobil i flot design, virkelig høj ydeevne og med et godt kamera. Her på siden kan du læse mere om Galaxy A-serien samt hver enkel mobil i serien.

SAMSUNG GALAXY A-SERIEN – IMPONERENDE TELEFONER I ALLE PRISKLASSER

Det er en imponerende familie, Samsung Galaxy A-serien er en del af. Samsung har nemlig lanceret flere Galaxy-serier med hvert sit fokus. A'et i Samsung Galaxy A-serien står for Alpha, hvilket også var navnet på den første mobiltelefon i serien i 2014.

Samsung Galaxy A-serien giver dig flere muligheder for at få en mobiltelefon med godt kamera, høj ydeevne og flot design. 2019-modellerne i Galaxy A-serien er 5. generation, og serien indeholder Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A70 og Galaxy A80. Læs meget mere om hver enkel mobiltelefon i Samsung Galaxy A-serien længere nede på siden.

Serien er designet ud fra det, der er vigtigt for dig. A-serien har modeller i forskellige prisklasser med præcis de funktioner, du gerne vil have – selvfølgelig til en rigtig god pris.

DU FÅR IKKE EN BEDRE BEGYNDERMOBIL END GALAXY A20E

Samsung Galaxy A20e er godt nok den mindste mobiltelefon i A-serien, men lad dig ikke narre. Du får en virkelig god mobiltelefon, der er alsidig og har to gode kameraer. Den er perfekt som begyndermobil, da der er tale om en god og pålidelig telefon med de vigtigste funktioner.

Det lille "e" står for "essential", da den har det essentielle, en god mobiltelefon skal have – dobbelt bagsidekamera, skarp skærm og et stort batteri. Faktisk burde e'et stå for "ekstra", da du med Samsung Galaxy A20e får det ekstra, der skiller den ud fra andre telefoner i samme prisklasse.

Den brugervenlige grænseflade, One UI, gør mobilen nem at bruge. Den sørger for, at hardware og software spiller perfekt sammen, så du kan fokusere på det det, der er vigtigt. Designet på Galaxy A20e er stilrent, enkelt og med bløde kanter, og alle apps og funktioner er lige ved hånden.

SKIL DIG UD MED GALAXY A40

Hvis du gerne vil et trin op fra Galaxy A20e, er det værd at kigge nærmere på Samsung Galaxy A40. Den har samme elegante og stilrene design og intuitive brugergrænseflade, der går igen i hele Galaxy A-serien. Du får dog også en skærm, der giver dig meget mere af det hele. Den superskarpe Super AMOLED-skærm dækker faktisk 93% af mobilens forside.

Kameraet i Galaxy A40 hjælper dig med at blive en endnu bedre fotograf på ingen tid. Du kan nemlig optimere indstillingerne, så kameraets AI genkender motiverne og selv vælger de indstillinger, der fremhæver motivet bedst. Selfiekameraet er også perfekt, når du vil fremhæve din gode side – uanset om det er med en selfie eller i et gruppebillede.

GALAXY A50 – FREMHÆVER DET BEDSTE HVER ENESTE DAG

Med Samsung Galaxy A50 får du endnu mere af det hele. Du får bl.a. en større skærm (6.4"), tre bagsidekameraer med ultravidvinkel, hovedkamera med højere opløsning og et stort batteri på hele 4.000 mAh. Fingeraftrykslæseren er placeret i skærmen på Galaxy A50, og den interne hukommelse er på 128 GB.

Mobilen er den midterste model i Samsung Galaxy A-serien. Den er karakteriseret ved et design, som kombinerer stil og funktion. Den ligger perfekt i hånden, så de mange imponerende features bliver en naturlig del af din hverdag. Bixby sørger for at gøre alting nemmere på din Galaxy A50.

De tre kameraer arbejder sammen for at tage det perfekte billede. Når du har foreviget de gode minder, kan du fremhæve det bedste i hvert billede med de mange redigeringsmuligheder, der også er en integreret del af Samsung Galaxy A50. Du kan også se og opleve detaljer, der ellers er lette at overse, så alle ser bedst muligt ud på de imponerende fotografier.

GALAXY A70 KAN ALTID FØLGE MED I DIT TEMPO

Galaxy A70 har den største skærm i Samsung Galaxy A-serien sammen med Galaxy A80. Skærmen på 6.7" har al den plads, du har brug for. Den knivskarpe sAMOLED Infinity-U-skærm sørger for, at du aldrig misser én eneste pixel.

Det imponerende triplekamera på Samsung Galaxy A70 giver helt nye kreative muligheder. Billederne står altid knivskarp, selv i svagt lys. Dybdefornemmelsen og bredden er sublim og virkelighedstro takket være ultravidvinkelkameraet på 123° og dybdekameraet på 5 MP. Den indbyggede foto-intelligens er samtidig din egen personlige fotoassistent.

Du får også et batteri på hele 4.500 mAh i Galaxy A70, der kan følge med dig, uanset hvad du udsætter det for. Samtidig sørger super-hurtigopladningen for, at du kan få masser af strøm på ingen tid.

SAMSUNG GALAXY A80 MED DET INNOVATIVE ROTERENDE KAMERA

Samsung Galaxy A-serien burde hedde A+, da mobilerne får topkarakterer af både brugere og eksperter. Det er især tilfældet med Samsung Galaxy A80, der har et revolutionerende roterende kamera, der giver dig det bedste fra to sider. Mobilen har den største skærm i serien (6.7"), der med sin skarphed og lysstyrke giver større oplevelser, uanset hvad du fotograferer eller ser.

Du får sans for detaljerne – selv de helt små. Det roterende triplekamera gør det muligt at få mere med på dine billeder, og gør dine videoer endnu bedre. Du kan også gå i dybden med fokus på det vigtige takket være dybdekameraet. Det bedste af det hele er dog, at triplekameraet er både bagside- og selfiekamera. Det betyder, at du også får markedets bedste selfiekamera med mobilen.

Samsung Galaxy A80 er skabt til livet med sit lette og smidige design. Kameraet popper kun op, når du vil bruge selfiekameraet. Når du bruger bagsidekameraet på normalvis, sidder det på sin sædvanlige plads på bagsiden. Det er det intelligente design, Galaxy A-serien er kendt for. Ydeevne og batteri er også helt i top, så du kan alt det, du plejer – endnu hurtigere og længere.

TILBEHØR TIL SAMSUNG GALAXY A-SERIEN

Med det rette tilbehør kan du få endnu mere ud af din Samsung Galaxy A-mobil. Vi har et bredt udvalg af tilbehør, og du kan altid finde noget, der passer til dig og dine behov.

Vi har flere forskellige slags hovedtelefoner, så du kan nyde din yndlingsmusik på farten og derhjemme. Hvis du gerne vil dele musikken med venner og familie, har vi også gode højttalere, du kan koble sammen med din Galaxy A-mobil.

Husk, at du altid kan besøge din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve både telefoner og tilbehør. Vores dygtige medarbejdere hjælper også gerne med at finde den helt rigtige mobil fra Samsung Galaxy A-serien til dine behov.