Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
Samsung

Samsung Galaxy S21-serien

Ikonisk design, sublimt kamera, skærm i særklasse og eminent ydeevne. Læs alt om Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Kamera

Samsungs bedste kamera nogensinde

Kameraet i Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er med sine fire bagkameraer Samsungs bedste kamera til dato. Rekordmange pixel, telefoto, ultravidvinkel og dybdeskarphed. Og takket være avanceret AI har det aldrig været nemmere at tage billeder og optage video med dit mobilkamera. Det store spejlreflekskamera er med andre ord blevet overflødigt. Med Samsung Galaxy S21 Ultra 5G har du nemlig det hele lige ved hånden.

Kamera

100 gange tættere på

Det revolutionerende teleobjektiv med 100x zoom kombineret med intelligent billedstabilisering giver dig mulighed for at komme helt tæt på dit yndlingsband på scenen, de vilde dyr på savannen eller dit fodboldhold på banen. Uanset hvad du tager billeder af, vil afstanden ikke være et problem.

Kameraret i Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er også Samsungs mest lysfølsomme kamera nogensinde. Takket være kombinationen af stor blændeåbning, optik i topklasse og store kamerasensorer kan kameraet opfange mere lys. Det betyder, at du får knivskarpe billeder, også når lyset ikke er optimalt.

Skærm og design

Dynamisk 120 Hz skærm

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er skabt i robust glas og metal, der udstråler eksklusivitet. Den ultrahurtige 6,8” 120 Hz-skærm, der går fra kant til kant, giver dig en jævn og hurtig oplevelse, uanset om du bladrer hurtigt igennem apps og hjemmesider eller gamer. Skærmen er dynamisk og tilpasser opdateringsfrekvensen efter det, du laver på din S21 Ultra 5G. Det øger batteritiden, fordi skærmen fx bruger 1 Hz, når du ikke bruger din mobil og 120 Hz, når du gamer.

Performance og batteri

Hurtig og mere effektiv – og selvfølgelig klar til 5G

Batteriet i Samsung Galaxy Ultra 5G er hele 5.000 mAh. Kombineret med en effektiv hukommelse og processor, kan du være sikker på at have batteri nok. Løber du alligevel tør? Så får du heldigvis over 50% strøm på kun 30 minutter med Samsungs hurtigopladningsteknologi.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er derudover klar til både 5G og lynhurtigt WiFi 6E.

Få sms, når vi har nyt om Samsung

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Samsungs produkter, så sms SAM til 1919. Så holder vi dig opdateret om Samsung-nyheder via sms.

Samsung Galaxy S21 og S21+

Kamera

En ny måde at betragte verden på

Samsung Galaxy S21 og S21+ er udstyrede med et fantastisk tredobbelt kamera. Og takket været avanceret AI har det aldrig været nemmere at tage professionelle billeder med dit mobilkamera. 

Det ene kamera er et teleobjektiv på 64 megapixel og 30x zoom. Det giver dine billeder en fremragende skarphed med dybde og realisme. Zoomfunktionen gør det muligt for dig at komme endnu tættere på uden at miste skarphed.

Kamera

Endnu mere lys

Kombinationen af stor blændeåbning, optik i topklasse og store kamerasensorer betyder, at kameraerne i S21-modellerne kan lukke endnu mere lys ind, så du kan få knivskarpe billeder – også når der ikke er meget lys. For yderligere at forøge lysfølsomheden er S21-modellerne udstyret med den revolutionerende teknologi Nona Binning, som gør det muligt for kameraerne at opfange endnu mere lys.

Skærm og design

120 Hz forandrer hele følelsen

Opdateringsfrekvensen i S21-serien er 120 Hz. Det vil du opleve i skærmens knivskarpe, nuancerede og stabile billedgengivelse. Det lyder avanceret, men det betyder egentlig bare, at skærmen er hurtig. Det vil du opleve, når du skifter mellem forskellige apps og vinduer eller spiller spil på din mobil.

Performance og batteri

Ydeevne i topklasse

Galaxy S21 og S21+ er henholdsvis udstyret med 4.000 og 4.800 mAh batterier. Du kommer lagt med et stort batteri, men batteriet i S21-modellerne er også intelligente. Ved at lære dig at kende og tilpasse sig efter dine mobilvaner sparer de på kræfterne og holder længere på en opladning. Samsung S21 og S21+ har også Samsungs hurtigopladningsteknologi, så du kan oplade til over 50% på kun 30 minutter.

Derudover er S21-modellerne udstyret med Samsungs hurtigste og kraftigste processor nogensinde på kun 5 nanometer. Og de er naturligvis klar til 5G.

Sammenlign de tre modeller

Hvad er forskellen på Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, S21+ og S21? Sammenlign deres specifikationer her.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Skærm

6,8" 6,8" Edge Quad H+120 Hz

Kamera

Bagside: 108 MP vidvinkel + 12 MP ultravidvinkel + 2 x 10 MP telekamera + 100x Space Zoom. Forside: 40 MP

Batteri

5.000 mAh

Andet

Corning® Gorilla® Glass Victus™ | Vand- og støvafvisende i henhold til IP68 | Kompatibel med S Pen

Samsung Galaxy S21+

Skærm

6,7" Flad FHD+ 120 Hz

Kamera

Bagside: 12 MP ultra vidvinkel + 12 MP vidvinkel + 64 MP tele + 30x Space Zoom. Forside: 10 MP

Batteri

4.800 mAh

Andet

Corning® Gorilla® Glass Victus™ | Vand- og støvafvisende i henhold til IP68

Samsung Galaxy S21

Skærm

6,2" Flad FHD+ 120 Hz

Kamera

Bagside: 12 MP ultra vidvinkel + 12 MP vidvinkel + 64 MP tele + 30x Space Zoom. Forside: 10 MP

Batteri

4.000 mAh

Andet

Corning® Gorilla® Glass Victus™ | Vand- og støvafvisende i henhold til IP68

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Samsung-produkter via sms. Let framelding ved at sende SAM STOP til 1919.