Sony Xperia 1

Køb Sony Xperia 1 og få en ægte biografoplevelse og Dolby Atmos surround-lyd med verdens første 4K HDR OLED-skærm. Sony Xperia 1 er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra Sony.

Ægte biografstemning

Sony Xperia 1 er skabt af professionelle til professionelle med Sonys nyeste skærmteknologi. Den er udstyret med en imponerende 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skærm.

Tæt på en ægte biografoplevelse

Skærmen på Sony Xperia 1 har samme størrelsesforhold og farvegengivelse, som film optages i. Det betyder, at du med den fantastiske OLED-skærm bringes tættere på en ægte biografoplevelse med din smartphone.

Farvegengivelse i professionel kvalitet

Med "Creator Mode", powered by CineAlta, anvendes brancheførende teknologi til at sikre, at du kan se film og tv-serier på din smartphone, som er i professionel kvalitet. Alt, hvad du streamer og ser på din Sony Xperia 1, bliver HDR-remastered for perfekt gengivelse.

Avanceret kamerateknik

Sony Xperia 1 er udstyret med tre lysstærke linser, som er udviklet af Sonys kameraeksperter.

Suveræne billeder

2x optisk zoom, 16 mm vidvinkel og linser på henholdsvis 26 og 52 mm muliggør fantastiske billeder, uanset hvad og i hvilket lys du tager billeder.

Film i 4K HDR

Optag film i 4K HDR med fantastiske farver og kontrast - også i svag belysning. 

En oplevelse som ingen anden

Ikke nok med, at du med Sony Xperia 1 får en skærm og et kamera i professionel klasse - Sony Xperia 1 er også udstyret med fantastisk lyd og et elegang design. Alt i alt er du sikret, at oplevelsen på din Sony Xperia 1 er som ingen anden.

Fantastisk lyd

Med Sony Xperia 1 får du opslugende biograflyd med Dolby Atmos® direkte i din smartphone. Tilkøber du de prisvindende hovedtelefoner WH-1000XM3 med støjreduktion, kan du også tage den fantastiske lyd med på farten.

Elegant design

Æstetisk er Sony Xperia 1 en fryd for øjet. Det lange, smalle og elegante design giver en stor skærm, som er skræddersyet til at ligge perfekt i din hånd.

Skærm

21:9 CinemaWide™-format, 4K HDR OLED-display på 6,5" (1644x3840)

Kamera

Forside: 8 MP. Bagside: Kamerasystem med tre objektiver 12 MP + 12 MP + 12 MP, ekstra bred vidvinkel, 2x optisk zoom

Hukommelse

6 GB RAM, 128 GB UFS memory, microSDXC understøtning (op til 512GB)

Processor og operativsystem

Qualcomm Snapdragon™ 855-mobilplattform, Android™ 9 Pie

Tilslutninger

A-GNSS (GPS + GLONASS), trådløs Bluetooth®, 5.0-teknologi, Google Cast™, NFC, USB 3,1, USB Type-C™

Batteri

3330 mAh, Xperia Adaptive Charging

Andet

Dolby Atmos® Stereohøjttaler, lyd i høj opløsning (LPCM, FLAC, ALAC, DSD), vandafvisende (IP65/68), Corning® Gorilla® Glass 6