Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Dual-SIM på Samsung

Med en Samsung Galaxy-mobil kan du bruge Dual-SIM og altså have to SIM-kort i gang på en gang. Læs mere her og aktiver dit Dual-SIM.

Med Dual-SIM kan du tilknytte to forskellige telefonnumre og mobilabonnementer til din smartphone. På den måde har du på sin vis to mobiltelefoner i én og samme smartphone. Det er især brugbart, hvis du veksler mellem at bruge din Samsung Galaxy-smartphone som arbejdstelefon og til privat brug. 

Med Dual-SIM kan du skiftevis tilgå de forskellige fordele, du finder på forskellige mobilabonnementer. Hvis du skal ud at rejse, og har du et mobilabonnement med fri data i udlandet, er det oplagt, at du via Dual-SIM skifter til at bruge det.

Når du skal bruge Dual-SIM på din Samsung Galaxy-smartphone, skal du altid være et primært og et sekundært SIM-kort. Men derfra kan du frit skifte mellem dine SIM-kort.

Det kan du få ud af at bruge Dual-SIM på din Samsung Galaxy-mobil

Når du bruger Dual-SIM, har du i og for sig samme muligheder, som hvis du havde to forskellige smartphones. Dual-SIM er super enkelt at bruge, og det er nemt at aktivere. Det er dog ikke alle smartphones, der understøtter funktionen, så det skal du lige undersøge, inden du vælger din næste smartphone eller Samsung Galaxy-mobil.

Det giver rigtig god mening at vælge en Samsung Galaxy-telefon, der understøtter Dual-SIM som din nye arbejdstelefon. Her kan du let gå fra at bruge din mobil til arbejde og til privat igen. 

Du skal bare være klar over, at du skal vælge et primært SIM-kort til din mobil. Her giver det mest mening, at du vælger det SIM-kort, der bedst dækker dit mobilbehov. Men står valget mellem at vælge at bruge din smartphone til arbejde eller privat, kan du bedst selv vurdere det. 

Sådan sætter du Dual-SIM op på en Samsung Galaxy-mobil

Hvis du vil aktivere et nyt SIM-kort i din Samsung Galaxy-mobil, skal du ind i Indstillinger. I Indstillinger går du til Forbindelse og derefter til Administration af SIM-kort. Her vælger du så dit nye SIM-kort, og du aktiverer det ved at trykke på kontakten. 

Efterfølgende har du mulighed for at installere og tilpasse de funktioner, du ønsker fra dit nye SIM-kort. 

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket SIM-kort der er angivet som dit primære. Du kan selv vælge, hvilket SIM-kort der skal modtage opkald, SMS’er og data. Det samme gælder for udgående opkald og beskeder. 

Det, der er særligt smart ved at bruge Dual-SIM på en Samsung Galaxy-mobil, er, at du kan se, om nogen ringer til det ene SIM-kort eller det andet. Dermed ved du, om det er et arbejdsrelateret eller et privat opkald, du får.

Populære Samsung-mobiler og tablets

  1. Dual-SIM
  2. Samsung dual-SIM