Quickguide til bredbånd via telefonstikket hos Telia

bredbånd via telefonstikket - sådan gør du

Det er nemt at komme i gang med dit bredbånd. Herunder får du enkle tips til, hvordan du kommer i gang med dit nye udstyr.

Quickguide - installation af bredbånd via telefonstikket

Det er nemt at komme i gang med dit bredbånd. Herunder får du enkle tips til, hvordan du kommer i gang med dit nye udstyr.

1. Få liv i routeren

Find dit telefonstik. Din internetforbindelse bør tilsluttes via hovedstikket, fordi signalet er bedst her. Hovedstikket er det første telefonstik ind på adressen. Tilslut din router med det lange grå kabel, som er sendt med din router. Sæt strømkablet til routeren og tænd for den. Når routeren har forbindelse til internettet vil broadband-ikonet på forsiden lyse grønt.

2. Find oplysningerne på din router

Du kan finde netværksnavn på undersiden af din router. Brug det der står under "Trådløst Netværksnavn" ud for "5 GHz:" og den tilsvarende adgangskode, der står ud for "Trådløs adgangskode:". Hvis du har enheder, der ikke understøtter 5 GHz-nettet kan du i stedet bruge netværksnavnet, der står ud for "2,4 GHz:". Adgangskoden er den samme som til 5 GHz.

3.Tilslut din computer

For at forbinde til WiFi går du til Netværks- og delingscenter (PC) og Airport (MAC), vælger dit WiFi og skriver adgangskoden (netværksnøglen). På nogle computere skal du aktivere trådløs kommunikation før du kan koble dig på WiFi. Tjek manualen til din computer, og se hvordan du gør.

4. GO!

Nu er det bare om at surfe løs. Hvis det mod forventning ikke skulle fungere, kan du se en mere detaljeret vejledning i opsætning.

Ofte stillede spørgsmål


Oftest tager det ikke mere end 5 minutter før routeren får forbindelse til internettet, men i enkelte tilfælde kan der gå op til 45 minutter, før routeren er tilsluttet til internettet.

Nyttige links


Quickguide forside

Quickguide forside

Kom hurtigt igang med dit bredbånd. Dan dig et overblik over vores sider om bredbånd via telefonstikket, tv-stikket og fiber.

Placering af router

Placering af router

Få det bedste ud af din internetforbindelse. Lær hvordan du bedst placerer din router i hjemmet.

Tips til hurtigere WiFi

Få hurtigere WiFi

Optimér dit WiFi for at få en hurtigere forbindelse og bedre rækkevidde. Se vores tips til bedre WiFi.