Quickguide installation af Telai bredbånd via tv-stikket

bredbånd via tv-stikket - sådan gør du

Det er nemt at komme i gang med dit bredbånd. Herunder får du enkle tips til, hvordan du kommer i gang med dit nye udstyr.

quickguide - installation af bredbånd via tv-stikket

Det er nemt at komme i gang med dit bredbånd. Herunder får du enkle tips til, hvordan du kommer i gang med dit nye udstyr.

1. Få liv i routeren

Find kabel tv-stikket i væggen og tilslut din router med det medsendte kabel. Sæt strømkablet til routeren og tænd for den. Når routeren har forbindelse til internettet vil broadband-ikonet på forsiden lyse grønt.

2. Find oplysningerne på din router

Du kan finde netværksnavn på siden af din router. Brug det der står ud for ”Netværksnavn (SSID 5G):" og den tilsvarende kode: "Netværksnøgle (WPA passphrase):". Hvis du har enheder, der ikke understøtter 5GHz-nettet kan du i stedet bruge netværksnavnet, der står ud for ”Netværksnavn (SSID 2.4G):”.

3. Aktivér dit WiFi

Forbind din computer til det trådløse netværk ved hjælp af netværksnavnet og -nøglen, der står på siden af routeren.  Gå derefter ind på mitwifi.dk og aktivér din konto med oplysningerne fra mailen ”Aktivering af dit bredbånd”. Det er også på mitwifi.dk, at du kan ændre navn og kode på dit netværk, hvis du ønsker.

4.Tilslut din computer

For at forbinde til WiFi går du til Netværks- og delingscenter (PC) og Airport (MAC), vælger dit WiFi og skriver adgangskoden (netværksnøglen). På nogle computere skal du aktivere trådløs kommunikation før du kan koble dig på WiFi. Tjek manualen til din computer, og se hvordan du gør.

5. GO!

Nu er det bare om at surfe løs. Hvis det mod forventning ikke skulle fungere, kan du se en mere detaljeret vejledning i opsætning.

Ofte stillede spørgsmål


Oftest tager det ikke mere end 5 minutter før routeren får forbindelse til internettet, men i enkelte tilfælde kan der gå op til 45 minutter, før routeren er tilsluttet til internettet.

Nyttige links


Quickguide forside

Quickguide forside

Kom hurtigt igang med dit bredbånd. Dan dig et overblik over vores sider om bredbånd via kabel-tv stikket.

Placering af router

Placering af router

Få det bedste ud af din internetforbindelse. Lær hvordan du bedst placerer din router i hjemmet.

Tips til hurtigere WiFi

Få hurtigere WiFi

Optimér dit WiFi for at få en hurtigere forbindelse og bedre rækkevidde. Se vores tips til bedre WiFi.