Bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni

Drop dit dyre fastnetabonnement og få i stedet en samlet løsning med Telia Bredbånd og bredbåndstelefoni.

Drop dit dyre fastnetabonnement og få i stedet en samlet løsning med Telia Bredbånd og bredbåndstelefoni.

Bestil bredbånd med bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni er inkluderet i Telia Bredbånd

Du har altid mulighed for at få et bredbåndstelefoni-abonnement gratis med, når du køber Telia Bredbånd. Du bestemmer selv, om du vil bruge det og betaler kun for det, du taler.

Vælg mellem tre abonnementer

Som standard følger der et forbrugsafregnet abonnement med, når du bestiller Telia Bredbånd. Du betaler ikke for abonnementet men udelukkende for det, du taler, hvis du vælger at tage abonnementet i brug.

En anden mulighed er abonnementet  Fastpris til fastnet, hvor du for 59 kr./md. kan ringe ubegrænset til andre fastnettelefoner i Danmark og tale dig hæs i timevis uden, at det koster ekstra.

Du kan også vælge Fastpris til fastnet og mobil, hvor du for 159 kr./md. kan ringe ubegrænset til andre fastnet- og mobiltelefoner i Danmark. Ved mobilopkald der varer længere end 60 minutter betaler du 0,75 kr./min for den del af samtalen, der ligger ud over de 60 minutter.

 

Hvorfor skifte til bredbåndstelefoni?

Hvorfor skifte fra traditionelt fastnet til bredbåndstelefoni? Eller hvorfor ikke bare nøjes med mobilen? Her er en række gode grunde til, hvorfor:

 • Du sparer udgiften til dit fastnetabonnement
 • Du kan beholde dit nummer for 0 kr.
 • Du kan beholde din nuværende fastnettelefon
 • Det er nemt - sæt blot telefonstikket i routeren og ring løs
 • Du går ikke på kompromis med lydkvaliteten
 • Det er billigt at ringe fra fastnet til fastnet
 • Fastnet virker altid

Få svar på dine spørgsmål om bredbåndstelefoni

Forbrugsafregnet

Forbrugsafregnet

Tal til 1 kr. pr. opkald til danske fastnetnumre.

Opkaldsafgift 1 kr. og 0 kr./min. til fastnet i DK*. Min. pris i 6 mdr. inkl. bredbånd 845 kr. (*maks 60 min./opkald)

 

Fastpris til fastnet

Fastpris til fastnet

Ring ubegrænset til fastnet i DK døgnet rundt.

Opkaldsafgift 0 kr. og 0 kr./min. til fastnet i DK*. Min. pris i 6 mdr. inkl. bredbånd 1.199 kr. (*maks 60 min./opkald)

 

Fastpris til fastnet og mobil

Fastpris til fastnet og mobil

Ring ubegrænset til fastnet og mobil* i DK døgnet rundt.

Opkaldsafgift 0 kr. og 0 kr./min. til fastnet og mobil i DK*. Min. pris i 6 mdr. inkl. bredbånd 1.799 kr.  (*maks. 60 min./opkald).

 

Installation og opsætning af Telia Bredbånstelefoni


Medfølgende telefoniservices

ServiceBeskrivelse
Vis nummer Med Vis Nummer kan du se, hvem der ringer, før du tager telefonen, og hvem der har ringet, mens du var ude. For at kunne anvende Vis Nummer skal du have en telefon med indbygget nummerviser eller en nummerviser, som kan tilsluttes din telefon.
Skjul nummer Med Skjul nummer kan modtageren af dit opkald ikke se hvilket nummer du ringer fra.
Forbrugskontrol Med Forbrugskontrol kan du sætte et maksimumbeløb på dit forbrug. Når du når dit maksimumbeløb lukkes din telefon for udgående opkald, og du modtager brev fra Telia med information om dette. Der åbnes automatisk igen for udgående opkald ved start af næste faktureringsperiode. Ønsker du at åbne for udgående opkald før, kan du selv gøre dette på Selvbetjeningen.
Forbrugsudsving Med Forbrugsudsving vil du modtage brev fra Telia, hvis dit forbrug pludseligt stiger, og afviger fra dit sædvanlige forbrug.
Spærring Du kan bestille spærring af opkald til mobiltelefoner, til alle udgående opkald, til udlandsopkald, til chat og 900-numre.

Tilmeld dig services når du bestiller

Du kan tilmelde dig services samtidig med, at du bestiller Telia Bredbånd med

Telia Bredbåndstelefoni.

Er du allerede kunde?

Så kan du tilmelde dig services på Selvbetjeningen.

Tilmeld services på Selvbetjeningen

Produktinformation

Abonnement; 6 mdr.s binding. 30 dages opsigelse. Minimumsprisen er inkl. 6 mdr.s. bredbåndsabn., oprettelse 0 kr., forsendelse 0 kr. og trådløs router 0 kr. og forudsætter tilmelding til elektronisk faktura (0 kr.). Nyt telefonnr. 0 kr. Evt. overførsel af nummer 0 kr. Minutprisen gælder ikke opkald til udlandet og særnumre, der takseres pr. påbegyndt minut. Medfølgende Telia router er Telias ejendom, og skal leveres tilbage ved abonnementets ophør. Forudsætter at Telia kan levere på adressen, ledig bærelinje samt anvendeligt telefonstik. Leveres via xDSL. Se bredbåndsfakta.

Bredbåndstelefoni – inkluderet abonnement med Telia bredbånd

Hvis du har en fastnettelefon, kan det være en rigtig god ide at skifte til bredbåndstelefoni. Du får et bredbåndstelefoni-abonnement med dit Telia bredbånd, og du kan vælge et abonnement, som passer til dine behov. Du kan selvfølgelig beholde dit gamle nummer, hvis du gerne vil drage fordel af bredbådstelefoni fra Telia. Du får de mange fordele, du kender fra fastnet, samtidig med at du sparer penge.

Bredbåndstelefoni fra Telia giver dig mange fordele, også hvis du har en fastnettelefon i forvejen. Du kan selvfølgelig få dit gamle nummer med over, så dine venner og familie ikke skal huske et nyt telefonnummer. Du kan faktisk bruge din gamle fastnettelefon med vores bredbåndstelefoni, så du slet ikke skal skifte din telefon. Vi har lavet forskellige abonnementer til dig, så du kan vælge præcis det abonnement, der passer til dine behov. Vi har også lavet en guide med alle de typiske spørgsmål, vi ofte får ifm. bredbåndstelefoni.

Hvad er bredbåndstelefoni?

Bredbåndstelefoni er telefoni via dit internet. Det fungerer på mange måder ligesom fastnet. Du sparer dog udgiften til dit fastnetabonnement, da et abonnement på bredbåndstelefoni er inkluderet i dit Telia bredbånd – uanset hvilken af vores hurtige forbindelser du vælger.

Det er nemt og hurtigt at sætte bredbåndstelefoni op i dit hjem. Du skal bare sætte telefonstikket i din router, og så er du klar til at ringe løs til billige priser. Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementer til bredbåndstelefoni.

Når du bruger bredbåndstelefoni, går du ikke på kompromis med lydkvaliteten, samtidig med at du er sikker på, at din telefon virker hver gang. 

Bredbåndstelefoni giver dig mange fordele

Hvis du allerede har almindeligt fastnet i dag, kan det måske virke underligt at skulle skifte til bredbåndstelefoni. Der er dog flere fordele ved bredbåndstelefoni ift. fastnet.

Gode grunde til at skifte til bredbåndstelefoni:

 • Du sparer udgiften til dit fastnetabonnement.
 • Behold dit nummer for 0 kr.
 • Brug din nuværende fastnettelefon.
 • Det er nemt at sætte op – sæt stikket i routeren, og du er klar.
 • Lydkvaliteten er bedre.
 • Det er billigt at ringe fra fastnet til fastnet.
 • Fastnet virker altid.

Det rigtige abonnement på bredbåndstelefoni

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have de mange fordele med bredbåndstelefoni, skal du vælge et abonnement. Telia har tre abonnementer ifm. bredbåndstelefoni.

Forbrugsafregnet bredbåndstelefoni – det er standardabonnementet, hvor du kun betaler for det, du snakker, hvis du tager et i brug.

Fastpris til fastnet – ring ubegrænset til andre fastnettelefoner i hele Danmark for kun 59 kr./md.

Fastpris til mobil og fastnet – snak ubegrænset med venner og familie via fastnet- og mobiltelefoner i hele Danmark for kun 159 kr./md.

Du bestemmer altså selv, om du vil bruge dit abonnement på bredbåndstelefoni samt hvilket abonnement du gerne vil have. Du kan selvfølgelig altid bruge dit Telia bredbånd uden bredbåndstelefoni.

Få svar på alle spørgsmål om bredbåndstelefoni

Du har måske yderligere spørgsmål i forbindelse med bredbåndstelefoni, og hvad det helt præcist dækker over. Derfor har vi lavet en lille guide til bredbåndstelefoni, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Du kan også finde svar i guiden, hvis du allerede har et af vores bredbåndstelefoni-abonnementer.

Få svar på bl.a.:

Du kan selvfølgelig også få svar på de ofte stillede spørgsmål ifm. bredbåndstelefoni. Dem har vi samlet på en nem og overskuelig side, så du hurtigt kan få et overblik.