Telia kan levere bredbånd med en hastighed på 10 Mbit til ca. 94 % af danske husstande, 20 Mbit til ca. 72 %, 30 Mbit til ca. 39 % og 50 Mbit til ca. 18 %.
 
Bredbånd Abonnement; 6 mdr.s binding. 30 dages opsigelse. Minimumsprisen er inkl. 6 mdr.s. bredbåndsabn., heraf hver sjette måneds bredbåndsabn. til 0 kr., oprettelse 0 kr., forsendelse 0 kr. og trådløs router 0 kr. og forudsætter tilmelding til elektronisk faktura (0 kr.). Tilbuddet gælder i en begrænset periode. Generelt Forbehold for at Telia kan levere på adressen og ledig bærelinje, samt anvendeligt telefonstik. Leveres via xDSL. Se bredbåndsfakta. Medfølgende Telia router er Telias ejendom, og skal leveres tilbage ved abonnementets ophør. Brug af Wifi router kan reducere hastigheden.

Spørgsmål & Svar


Det er let at tjekke. Klik her og udfyld formularen, så vil du kunne se, hvilken bredbåndshastighed vi kan levere til din adresse.

Det tager normalt 5-14 hverdage, hvis du ikke har bredbånd i forvejen. Du har også mulighed for selv at vælge en dag, hvis du har særlige ønsker til, hvornår forbindelsen skal åbnes.

Hvis du har bredbånd hos en anden leverandør, kan vi opsige din nuværende bredbåndsforbindelse, hvis den leveres via telefonstikket. Så tager det normalt 30 dage at skifte, da det er opsigelsesperioden hos din nuværende leverandør. Vi sikrer, at du skifter direkte over til Telia bredbånd, når den udløber, så du hele tiden har bredbånd. Har du bredbånd via kabel tv stikket eller fiber, skal du selv sørge for at opsige.

Hvis du får dit nuværende bredbånd leveret via et telefonstik, så gør vi det for dig og sikrer en let overgang. Du skal så bare vælge det samtidigt med, at du bestiller bredbåndsforbindelsen. Husk at vi skal bruge dit kundenummer hos din nuværende leverandør.

Hvis du får leveret dit nuværende bredbånd på en anden måde, fx. via kabel tv eller fiber, skal du selv opsige din forbindelse.

Nej, oprettelsen er lige nu på 0 kr. Vi tager heller ikke noget for fragten eller den medfølgende router.

Du får en Technicolor TG799 router tilsendt med dit bredbånd. Den er hurtigt installeret – og giver dig både trådløst WiFi, internet via netværkskabel og understøtter bredbåndstelefoni.

Nej, du får en ny router med indbygget trådløst WiFi og mulighed for bredbåndstelefoni med for 0 kr.

Ja, du får en trådløs internet router med, så du har WiFi og kan gå trådløst på internettet i din bolig.

Nej, det er rigtigt nemt, og det hele er med i pakken du modtager. Du tager bare routeren ud af pakken, tilslutter den via telefonkablet til dit telefonstik og sætter strømstikket i. Så tager det normalt 5-10 minutter for routeren at få forbindelse, og du kan derefter gå på internettet. Du kan forbinde de enheder, som du vil på nettet med, via enten WiFi eller et kabel.

Telia bredbånd leveres gennem telefonstikket, så derfor er det nødvendigt, at du har et. Hvis du ikke har et allerede, kan vi sende en tekniker ud, der kan installere et for 895 kr.

Det kan vi. Vi sender en tekniker ud, som koster 895 kr. Teknikeren vælges samtidigt med at du bestiller.

Nej, med en Telia bredbåndsforbindelse er der ingen begrænsninger for, hvor meget du kan downloade og uploade.

Ja, du kan vælge bredbåndstelefoni samtidigt med at du bestiller. Det koster 0 kr. at få overført dit nuværende telefonnummer.

Bredbåndstelefoni svarer til gammeldags fastnettelefoni, men forbindelsen leveres via din bredbåndsforbindelse, så det er billigere. Du kan læse mere her.

Ja, du kan se mulighederne her.

Vi har lavet nogle tilbud til dig, der også vil have Spotify Premium med. Se dem her.

Både navnet på din WiFi enhed og koden til den står på bagsiden af den router, som vi sender til dig.

Så tag et kig i vores hjælpe sektion under Internet og Bredbånd i hjemmet.