Telia stopper for salget af taletidskort pr. den 28. februar 2017.

Taletidskort med taletid

Taletidskort med taletid

Med Ringo og Telia Talk har du altid styr på dit forbrug.

 

Med Ringo og Telia Talk har du altid styr på dit forbrug.

 

Telia Talk

Læs mere om Telia Talk taletidskort

Tank op

Har du allerede et Telia taletidskort, kan du tanke op her

Taletidskort fra Telia giver dig mere kontrol over dit mobiltelefon abonnement, da du kun kan bruge for det beløb, du selv tanker op via hjemmesiden, eller vores mange forhandlere. Er du typen der ringer meget til udlandet, eller ikke bruger din mobiltelefon så tit, vil taletid være ideelt til dig.

Kontrol over forbruget med Telia Talk taletidskort

Med et taletidskort fra Telia Talk i hånden får du en masse fordele. Du har eksempelvis altid kontrol over dit mobilabonnement, så det ikke løber løbsk. Taletidskort kan især være en god løsning, hvis du snakker meget i én måned, og snakker lidt i andre.

Det kan du tanke op med Telia Talk

  • Taletid.
  • Data.
  • SMS/MMS.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget taletid du har tilbage, kan du altid se det. Du skal bare logge på selvbetjening, hvis du vil se din saldo. Du kan også taste *110# på din mobil, hvorefter du ringer op – så får du din saldo direkte på mobilen.

Du bestemmer selv din taletid

Har du ikke det samme forbrug hver måned, vil et taletidskort være en rigtig god ide. På den måde betaler du kun for den taletid, du rent faktisk bruger. Det beløb du tanker taletid og data op for, kan du bruge, når det passer dig. Når du har opbrugt din taletid eller data, kan du nemt tanke op igen.

Du bestemmer også selv, om du vil tanke taletid for 100 kroner i én måned, og 500 kroner i den næste. Du kan også købe data, hvis du regner med et øget forbrug til eksempelvis en uge i sommerhuset. På den måde har du altid taletid og data til dit behov med et taletidskort.

Ringo taletidskort er ideelt til udlandet

Er du tit i udlandet, eller ringer du meget til udlandet, har vi Ringo taletid. Med et Ringo taletidskort får du billige priser på samtaler til udlandet, samtidig med at du altid har styr på dit forbrug. Du får på den måde aldrig en stor ekstraregning, fordi du ikke har været opmærksom på taletiden.

Du kan tanke taletid på din taletidskonto automatisk hver måned, så du altid har penge til taletid i starten af måneden. Du kan tanke taletid online eller direkte via din mobiltelefon – det er nemt og uden problemer.

Tank taletid på farten

Det kan være svært at vide helt præcist, hvor meget du forventer at tale i en måned. Derfor kan du hos Telia tanke-op via hjemmesiden. Du behøver altså ikke frygte, at du pludselig står uden taletid, hvis du vælger at bruge taletidskort i stedet for et mobilabonnement.

Du kan tanke op i bussen, mens du venter på toget eller mens du er på vej til vennerne. Det er hurtigt klaret, så du igen har masser af taletid på mobilen. I modsætning til et billigt mobilabonnement betaler du kun for dit aktuelle mobilforbrug.