Telia TV boks

Telia TV Boks

Med Telia TV Boksen kan du og familien se Telia TV på fjernsynet – og den medfølgende fjernbetjening kan indstilles til at styre både boks og fjernsyn, så du kan har én fjernbetjening i brug.

Med Telia TV Boksen kan du og familien se Telia TV på fjernsynet – og den medfølgende fjernbetjening kan indstilles til at styre både boks og fjernsyn, så du kan har én fjernbetjening i brug.

Køb Telia TV Boks

TELIA TV TIL HELE FAMILIEN

Med den nye Telia TV boks får du og familien nem adgang til tv-kanaler, en masse tv-arkiv og Youtube. Du kan nemt bruge den med fjernbetjeningen, som også kan styre dit fjernsyn, så du kun behøver en fjernbetjening. Telia TV boksen fungerer på alle internetforbindelser og kan bruges i hele EU.

Når TV-boksen er tilsluttet – eller du har hentet Telia TV app'en til mobil, tablet og computer – er hele familien klar til masser af underholdning. Med TV-boksen kan I være logget ind på fem bokse og være to brugere på samtidig.

 

HOVEDMENU

I hovedmenuen kan du hoppe direkte ind i det program, den film eller serie, du har lyst til at se. Vælg mellem TV-guide, TV-arkiv, Movieshoppen, Søg og Indstillinger.

TV-GUIDE

TV-guiden giver dig hurtigt overblik over, hvad du kan se på de forskellige kanaler.

Har programmet et play-symbol, kan du klikke på det, se det forfra og spole i det. Efterfølgende vil du kunne se programmet via TV-arkivet.

Har programmet et symbol med en rund pil, der peger bagud, kan du ligeledes klikke på det, se det forfra og spole i det. Men du skal nå at starte programmet forfra inden for dets sendetid, da det ikke lagres i TV-arkivet efterfølgende.

 

TV-ARKIV

Indholdet i arkivet er bestemt af de kanaler, du har i din TV-pakke. Programmerne gemmes i 1-30 dage (forskelligt fra kanal til kanal). Særlig populært indhold finder du øverst under Ugens tip og Anbefalet til dig. Længere nede ser du de kanaler og tjenester, du har adgang til i arkivet – herunder også YouTube. Ændrer du i din TV-pakke, vil indholdet i arkivet naturligvis ændre sig derefter.

 

SØG

Du kan søge efter titler, serier og skuespillere på tværs af Movieshoppen og de programmer, der er lagret i arkivet. Nederst kan du vælge, om du vil søge bredt eller fx udelukkende i TV-arkiv.

MOVIESHOPPEN

I Movieshoppen kan du leje både helt nye film og gamle klassikere. Se trailere, før du bestemmer dig. Og nyd, at du har filmene i hele 48 timer.

SÅ SIMPELT ER DET

Tilslut din Telia TV Boks

  1. Sæt strømkablet i en stikkontakt og den anden ende i TV-boksen.
  2. Forbind din TV-boks til internettet med netværkskablet: Sæt den ene ende i en LAN-port og den anden i den sorte port på din TV-boks. Du kan også tilslutte boksen trådløst til nettet via wi-fi. Boksen fungerer på alle wi-fi i hele EU. Din TV-oplevelse er dog afhængig af kvaliteten på forbindelsen, og vi anbefaler derfor, at boksen kables.
  3. Tilslut TV-boksen til dit fjernsyn via HDMI-kablet.
  4. Sæt batterier i fjernbetjeningen.

Log på din Telia TV Boks

  1. Brug dit brugernavn og dit password fra din Telia TV konto til at logge på Telia TV Boks. Har du ikke oprettet en Telia TV konto endnu, kan du gøre det på telia.dk/mit-telia/privat/services – eller bestille login sammen med dit bredbåndsabonnement (mobilt bredbånd eller Telia Home Bredbånd).
  2. Så snart du er logget på boksen, er du og familien klar til at se Telia TV.

BEMÆRK: Har du bestilt Telia TV sammen med Telia Home Bredbånd, kan du først aktivere dit Telia TV på aktiveringsdatoen for dit bredbånd. Du modtager en mail om dette.

INDSTILLINGER

Klik på Menu på fjernbetjeningen. Vælg derefter Indstillinger. Nu kan du tilpasse dit Telia TV efter dine og familiens behov.

Kanallister

Sæt TV-kanalerne i den rækkefølge, du ønsker.

Undertekster

Vælg undertekster på dansk, svensk, norsk eller finsk (hvis programmet, du ser, understøtter det ønskede sprog).

Billede

Vælg dit billedformat; 16:9 er standard for de fleste fjernsyn i dag, mens 4:3 passer til ældre modeller.

Lyd

Vælg mellem Dolby Digital og analogt stereo. Dolby anbefales, hvis dit anlæg eller fjernsyn understøtter dette. Du kan også vælge, hvilket sprog du ønsker at se TV i, forudsat at programmet understøtter sproget.

Control your TV

Aktivér Control your TV – så styrer din Telia TV fjernbetjening også fjernsynet, og du har kun én fjernbetjening i brug. Nu kan du tænde og slukke fjersynet på knappen øverst til venstre. Skrue op og ned for lyden. Skifte kanal. Samt skifte input via source-knappen.

Systemindstillinger

Nulstil dine koder og genstart boksen, hvis behovet opstår.

FJERNBETJENING

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt teknisk support: +45 80 10 10 10

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Telia TV fjernbetjeningen kan sættes op til at tænde og slukke for dit tv, skrue op og ned for lyden samt skifte input.

Ja, ellers virker den ikke. TV-oplevelsen afhænger også af, hvor god en internetforbindelse, du har.

Ja, du kan sagtens tage din Telia TV boks med på farten. Den virker endda i hele EU.

Det afhænger af rettighederne fra kanaludbyderen.