157 nye emojis til mobilen

157 nye emojis til mobilen

Vi er vilde med at bruge emojis. Og nu kan du snart glæde dig til 157 nye af slagsen.   

Hvert år lancerer Unicode Consortium et nyt sæt emojis, der gør det lidt nemmere og sjovere at udtrykke sig via mobiltelefonen. Og nu har de løftet sløret for årets update, der indeholder hele 157 emojis.  

Unicode har tidligere fået kritik for ikke at have en rødhåret emoji, og det bliver der heldigvis lavet om på. I fremtiden kan du nemlig finde langt mere diversitet blandt dine emojis. De har nemlig opgraderet på frisure-fronten, og du kan nu sende en rødhåret, afrokrøllet, skaldet og hvidhåret emoji. Men det er ikke det eneste. Der kommer også et nyt cold face, der er super relevant lige nu, og et nyt hot face, der forhåbentlig bliver relevant til sommer. Vi får også en ny hjerte-emoji, som de sidste par år flittigt er blevet brugt.

 

 Foto: emojipedia.org

 

 

Vi kan også byde velkommen til nye superhelte, der både kommer som mænd og kvinder, og et opgraderet dyrerepertoir, der bliver udvidet med blandt andet en flodhest, kænguru, svane og papagøje.

Der er også blevet gjort plads til de lidt mere praktiske ting som fx en toiletrulle, saltbøtte, sæbe, kost og - ja, sikkerhedsnål. 

Foto: emojipedia.org

 

HVORNÅR KOMMER OPDATERINGEN

Du skal have lidt tålmodighed, for det er endnu uvist, hvornår du præcist kan finde alle de nye emojis på din telefon. Det afhænger både af, hvilken mobil og styresystem, du har. Ifølge Unicode burde opdateringen begynde i løbet af juni i år.