3 serieanbefalinger til dig med hbo nordic

3 serieanbefalinger til dig med hbo nordic

Det er meget rart at have nogle serie-nyheder at varme sig på i løbet af de kolde vinteraftener. Det er heldigvis let at fyre op for en god serie med HBO Nordic. Men hvis du er løbet tør for idéer, eller har svært ved at vælge den helt rette, er vi klar med tre bud på nogle nyere HBO-serier, der er værd at give en chance.

 

The Chi

Alex Hibbert som Kevin i The Chi sæson 1, episode 1. Photo credit: Elizabeth Sisson/SHOWTIME. Copyright: 2017 Showtime

 

Med serien ’The Chi’ får du 10 episoders drama direkte fra et overvejende afroamerikansk arbejderkvarter i det sydlige Chicago. Her møder vi kriminelle, unge og gamle, lønmodtagere og pensionister, der lever blandt hinanden. Her får vi indblik i, hvordan en gruppe beboere, gennem flere skæbnefulde begivenheder, bliver viklet ind i hinandens tilværelser. Det er en historie med uventede drejninger og det evige håb og troen på livet.

Se eller gense blandt andre Jason Mitchell, der spillede Eazy-E i den populære Straight Outta Compton og Yolanda Ross fra den populære Netflix-serie The Get Down.

 

Imdb score: 6.9

Den havde premiere på HBO Nordic den 8. januar.

 

Du kan tilvælge HBO Nordic og få de bedste film og serier med i dit Telia-abonnement. Læs hvordan lige her!

 

Britannia

Skuespilleren Mackenzie Crook, kendt fra The Office og Pirates of the Caribbean, ses her som karakteren Veran. Copyright ©Sky UK LTD

 

Den dramatiske og action prægede fortælling, på ni afsnit, tager os helt tilbage til år 43 efter Kristi fødsel og den Romerske invasion af Britannien. Her møder vi det Keltiske samfund, der befinder sig i et landområde, der ledes af forskellige grupperinger og druider der gennem ældgamle traditioner og mystik, hævder at kunne styre de stærke kræfter fra underverden. De ser alle Romerne som uønskede gæster og slår sig sammen for at ofre alt for at bekæmpe den romerske legion. Mød danske Nikolaj Lie Kaas i rollen som den synske druide Divis, der forudser den romerske invasion.

 

Imdb score: 7,0

Britannia sæson 1 får premiere på HBO Nordic den 19. januar.

 

Hvis du allerede har valgt HBO Nordic i dit abonnement, kan du aktiverere det lige her og få adgang til mere end 5.000 afsnit f.eks. Vikings, Game of Thrones og Westworld.

 

Mosaic

Sharon Stone spiller mordofferet Olivia Lake i Mosaic. Photo credit Claudette Barius, HBO.

 

En thriller i seks afsnit der vil få dig til at gætte på nye mistænkte efter hver episode. Mosaic er baseret på mordet på den populære børnebogsforfatter Olivia Lake, der spilles af Sharon Stone. Historien om Olivia begynder, hvor hendes liv endte, og herefter begynder mysterierne. Det er en fortælling om passion og bedrag, der kredser om at finde sandheden bag mordgåden, der blev til en fire årig lang kriminalsag. For hvem slog hende ihjel og hvorfor? Forklaringen skal findes blandt et spindelvæv af karakterer og intriger, der ligger skjult under overfladen.

 

Imdb score: 8.4

Du kan give dig til at løse mordgåden fra den 23. januar, hvor Mosaic har premiere på HBO Nordic

 

Mangler du en mobil med en lækker skærm til de nye serier? Få inspiration lige her, hvor vi sammenligner de tre bedste smartphone.