3 tips til sjov mobilbrug

3 tips til sjov mobilbrug

Med al den fri data du får med i dit Telia-abonnement, er det bare om at få brugt mobilen. Ofte kan der gå praktik i den, og fordi man skal huske at have det lidt sjovt, er vi klar med tre tips til lidt sjovere mobilbrug.

 

Lav dine egne emojis

Moji Maker er en app, hvor du kan lave dine egne emojis! Du kan enten lave emojis baseret på skitser, eller du kan begynde med en blank side. Vælg blandt tusindvis af muligheder for forskellige ansigtsfaconer, øjne, mund og meget andet. Dine hjemmelavede emojis bliver tilgængelige i tastaturet sammen med dine standard-emojis.

 

En anden mulighed for fede emojis er selvfølgelig en iPhone X, der har de eftertragtede Animojis! 

 

Gem dine billeder et sikkert sted

Okay, måske er det ikke fun and games at gemme billeder, men der er ofte gyldne øjeblikke i de flestes fotobiblioteket, og de må da ikke gå tabt. Google Photos er en tjeneste som giver dig mulighed for at lagre et ubegrænset antal billeder og videoer gratis. Billederne lagres i en sky, som du får adgang til på tværs af dine enheder. Google Photos sikkerhedskopierer billederne og bevarer dem. Ved at sikkerhedskopiere billederne, kan du uden bekymring slette dem fra fotobiblioteket på din mobil. Det frigiver en masse plads og reducerer risikoen for at dine fotos slettes eller kommer på afveje.

 

Har du ikke fri data endnu? Det er der heldigvis råd for!

 

Professionelt og enkelt billedredigeringsprogram

Snapseed er en app som mange allerede bruger til at redigere deres billeder. Og det er ikke uden grund. App’en er meget intuitiv og dermed et rigtig godt værktøj, hvis du har fotos, du gerne vil ind og forbedre eller ændre lidt i.

 

Ekstra tip: Mit Telia er en app som giver dig fuld oversigt over dit mobilforbrug. Du kan blandt andet se, hvor meget data du har brugt, få information og kontakte kundeservice. Det er en must have-app hvis du er Telia-kunde. Hent den her.