3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

Du kender scenariet: Du har knapt sat dine fødder på din foretrukne festival, før dit mobilbatteri er i bund. Derfor har vi samlet tre tips til, hvordan du sikrer strøm på mobilen hver dag på årets Smukfest.

Du kender scenariet: Du har knapt sat dine fødder på din foretrukne festival, før dit mobilbatteri er i bund. Derfor har vi samlet tre tips til, hvordan du sikrer strøm på mobilen hver dag på årets Smukfest.

Åh nej! Du står foran Bøgescenen og din yndlingskunster er lige gået på, da du opdager, at din mobil er ved at løbe tør for strøm.

En situation, som mange af os danskere kan nikke genkendende til, og som frustrerer os mest, når vi har mobilen med på festivallen. Det bekræfter en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov har foretaget for Telia. Et fladt mobilbatteri giver nemlig udfordringer, når festivalgæsterne bliver væk fra vennerne, skal opdatere diverse sociale medier og skal give livstegn til familien derhjemme.

Og selv de mest sejllivede mobilbatterier bliver før eller siden tømt, når 30.000 mennesker samles i en skov og belaster mobilnetværket med deres ihærdige forsøg på at sende sms'er, foretage opkald og opdatere Snapchat.

Skal du på Smukfest i år, kan du heldigvis undgå at løbe tør for strøm, for Telia er igen i år med under hele festivalen, hvor vi hjælper dig med at holde liv i mobilen under bøgen.

LÆS OGSÅ: 8 tips til længere batteritid på festivalen

3 TIPS: SÅDAN ER DU SIKRET STRØM PÅ MOBILEN PÅ SMUKFEST

1. Powerbank

Du kan købe årets Smukfest powerbank i en af vores tre Byttestationer på festivalen, som du én gang dagligt kan få ombyttet til en fuldt opladet. Smukfest powerbanken passer perfekt i tasken eller lommen, og den sikrer dig strøm på mobilen hver dag på festivalen.

2. Mobil Hotel

Har du ingen Smukfest powerbank, eller har du bare brug for endnu mere strøm, kan du også indlevere din mobil i en af vores tre Mobil Hoteller, hvor hotellets concierge vil passe godt på din mobil og sørge for, at den får fyldt batteriet op, mens du fester videre.

3. Loungeområde

Har du lidt ekstra tid i løbet af dagen, eller trænger du bare til et lille hvil, kan du også flade ud, snuppe en øl eller tage en lur i vores loungeområder, mens din telefon lader op i et af vores opladertårne. Loungeområderne finder du foran vores Byttestationer og Mobilhoteller.

LÆS OGSÅ: De 12 bedste telefoner til festivalen – også dem med bedst batteri

Hvor finder jeg Telias Byttestationer og Mobil Hoteller, tænker du måske? Du finder os på Kærligheden, ved Sherwood og ved Stjernescenen. Det kan selvfølgelig være svært at huske en sen aften under bøgen, og derfor har vi igen i år gjort det nemt for dig at finde den hurtigste vej til strøm med vores Telia Locator app. I app'ens kort er vores tre Byttestationer og Mobil Hoteller plottet ind, så du altid har dem lige ved hånden. Download Telia Locator her.

Skal du på Smukfest denne sommer, har du med andre ord rig mulighed for at få strøm på mobilen, så du undgår de værste frustrationer ved et dødt mobilbatteri.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Bliv klar til Smukfest

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores byttestationer, som du finder på Smukfest.

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

Apps til festival

5 uundværlige apps til Smukfest

Vi har samlet 5 apps, som du skal have med dig på årets Smukfest.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

Telia Smukfest musikleksikon

Bliv klar til Smukfest med musikleksikon fra Telia

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.