5 nye film i december

5 nye film i december

December er en travl måned, men det er også her, vi er ekstra opmærksomme på at hygge om dem, vi holder af. Og når du er privat mobil- eller bredbåndskunde hos os i Telia, kan du jo invitere en ven gratis med i biografen. En oplagt mulighed for at slappe af og dele julen. Der er en masse at vælge imellem, men her har vi samlet fem anbefalinger til nye biograffilm, der er værd at tjekke ud.

 

 

star wars

 

Kommer i biograferne onsdag den 13. november, 2017

Her i det ottende kapitel af den kendte og elskede Star Wars saga fortsætter handlingen fra, hvor ’The Force Awakens’ slap. Vi møder Rey, den forhenværende stormtrooper Finn og Poe, der er pilot. De tre kæmper fortsat mod ’Den Første Orden’ og den herskesyge Kylo Ren, der startede ud som jedi in spe, men endte med at blive fristet af den mørke side. Der er altså store kræfter på spil. Heldigvis står den unge Rey ikke alene, da Luke Skywalker kommer tilbage for at træne ham op til, at kunne kæmpe som en Jedi-ridder.

På rollelisten finder man Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac

Genre: Adventure og Science Fiction

 

 

Ferdinand

 

Kommer i biograferne torsdag den 14. december, 2017

’Man skal aldrig skue tyren på hornene’, for tingene er ikke altid som de ser ud. Ferdinand er ganske rigtigt en tyr, men i stedet for at pruste, dominere og kæmpe mod de andre artsfæller, er han blid som et lam og vild med at snuse til blomster. En dag bliver Ferdinand stukket af en bi, hvilket får ham til at hoppe arrigt rundt, og det ser en gruppe mænd, som leder efter en stor, vred tyr til tyrefægtning. Stakkels Ferdinand bliver fejlagtigt transporteret af sted for at kæmpe i arenaen, men heldigvis får han hjælp af nogle nye venner…

Historien om Ferdinand stammer fra en børnebog skrevet af den amerikanske forfatter Munro Leaf i 1936. Nu får I den på film direkte fra skaberne af Ice Age og Rio og med amerikanske stemmer fra Kate McKinnon, David Tennant, John Cena, Gina Rodriguez, Bobby Cannavale og Anthony Anderson

Genre: Animeret familiefilm

 

Lyst til en tur I biografmørket? Det eneste du skal gøre er at bestille din kode og gerne i god tid. Der ligger 2.000 billetter klar hver tirsdag og du kan vælge mellem 30 biografer. Læs mere om Telia Tirsdag lige her.

 

 

The greatest showman 

 

Kommer i biograferne mandag den 25. december, 2017

Så er der kommet endnu en musical på det hvide lærred, og med ingen ringere end den talentfulde Hugh Jackman i hovedrollen. Efter musical-hittet La La Land har skaberne bag fået lov at prøve kræfter med numrene i ’The Greatest Showman’, hvor man valgt at optage sangnumrene live. Jackman spiller den innovative Phineas Taylor Barnum, der var en amerikansk cirkusdirektør, som grundlagde et omrejsende cirkus og ved hjælp af dette revolutionerede underholdningsbranchen ved at lave forretning på at gøre cirkuskunst til ’showmanship’.

Udover Hugh Jackman, finder man også Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron og Zendaya på rollelisten.

Genre: Dama, musical

 

 

jumanji: welcome to the jungle 

 

Kommer i biograferne mandag den 25. december, 2017

Er du en af de mange, der går ned af nostalgiens vej, når hører ordet ’Jumanji’? For nu kommer der en efterfølger til den skønne fantasy-film fra 1995, hvor vi blandt andet møder Robin Williams, der er blevet suget ind i den voldsomme jungle. Handlingen i den nye Jumanji-film udspiller sig 20 år efter. Vi følger fire teenagere, der på grund af et gammelt videospil bliver hevet ind i Jumanji. Og som sædvandlig er alt op og ned i junglen. Her bliver de fire nemlig transformeret om til de figurer, de valgte i videospillet. Og nu begynder de fire at opføre sig anderledes, end de plejer, og det er ikke helt nemt, når man også skal kæmpe for sin overlevelse og prøve at komme hjem til virkeligheden igen.

Glæd dig til at se Dwayne Johnson alias The Rock, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas og Bobby Cannavale på glatis i junglen.

Genre: Action-adventure med et strejf af komedie

 

 

WONDER WHEEL 

 

Kommer i biograferne mandag den 25. december, 2017

Det romantiske drama 'Wonder Wheel' foregår i New York på i 1950'erne.

I 'Wonder Wheel' er vi havnet tilbage i 1950’erne på Coney Island i New York, der emmer af feriestemning og strandliv. Men der kommer hurtigt ridser i den idylliske overflade, da vi bliver vidner til historien om den midaldrende karruselpasser Humpty, der arbejder i det lokale tivoli, og hans kone Ginny, der spilles af Kate Winslet. En dag dukker Humpty’s fortabte datter op og beder parret om hjælp, da hun på grund af sin eksmand har mafiaen i hælene. Ginny og Humpty forbarmer sig og tager hende ind, hvilket skal vise sig ikke at være helt problemfrit. Og det bliver kun værre, da det går op for Ginny, der har en affære med livredderen Mickey, at Humpty’s datter også har et godt øje til den unge strandløve.

Instruktøren bag filmen er Woody Allen, og du kan se frem til at se både Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple, Steve Schirripa, James Belushi og Steve Schirripa

Genre: Krimi-drama