5 nye film i november

5 nye film i november

Det er blevet koldere og mørkere udenfor og så begynder indendørsaktiviteterne at lokke. Her kan en biograftur være helt oplagt. Og når du er privat mobil- eller bredbåndskunde hos os i Telia, har du mulighed for at invitere en ven gratis med i biografen. Der er heldivis masser at vælge imellem, men vi har alligevel lavet fem anbefalinger til nye biograffilm, der er værd at tjekke ud.

 

 

Justice League

 

Kommer i biograferne torsdag den 16 november, 2017

I denne nye superheltefilm slår Batman sig sammen med Wonder Woman for at kunne overvinde en ny, fælles fjende. Men de kan ikke klare den alene. Derfor slutter de to sig sammen med The Flash, Aquaman og Cyborg. Tilsammen danner de ’Justice League’. Og gruppen er stærk, men kan den redde verden?

Genre: Action-adventure

 

 

Qeda

 

Kommer i biograferne torsdag den 16. november, 2017

Et dansk sci-fi drama, der uspiller sig i en fjern fremtid. Vi befinder os i København, året er 2095 og vi følger en efterretningsagent. Ved hjælp af avanceret molekylærdeling er han blevet splittet i to. Den ene halvdel skal sendes tilbage i tiden, nærmere bestemt år 2017, hvor han skal forsøge at finde frem til en videnskabskvinde, der muligvis har en formel, der kan opløse en kommende klimakatastrofe, der står til at ramme byen.

Genre: Dansk Science Fiction-drama

 

Lyst til en tur I biografmørket? Det eneste du skal gøre er at bestille din kode og gerne i god tid. Der ligger 2.000 billetter klar hver tirsdag og du kan vælge mellem 30 biografer. Læs mere om Telia Tirsdag lige her.

 

 

Paddington 2

 

Kommer i biograferne torsdag den 30. november, 2017

Efterfølgeren til den populære Paddington film er på trapperne. Den talende bjørn Paddington er faldet godt til hos familien Brown. Hans tante Lucy fylder snart 100 år og derfor har Paddington fundet den perfekte fødselsdagsgave til hende. Alt er fryd og gammen lige indtil gaven pludselig er væk! Er den blevet stjålet og af hvem?

Genre: Familiefilm, komedie

 

 

Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år? 

 

Kommer i biograferne torsdag den 23. november, 2017

Næsten alle de små, hvide væsner er ved at være parate til at gå i vinterhi, men Mumi har andre planer. Han vil nemlig meget hellere opleve vinteren i dalen, for Mumi har nemlig hørt om en særlig gæst, der går under navnet ’Julen’. Mon han får det ønske opfyldt? Med undertitlen ’Bliver det jul i år?’ er der i hvert fald lagt op til et hyggeligt, lille drama i den fredelige Mumidal.

Genre: Animeret familiefilm

 

 

Mordet i orientekspressen 

 

Kommer i biograferne torsdag den 23. november, 2017

Filmen, der er baseret på Agatha Christie’s velkendte roman, fortæller historien om detektiven Hercule Poirot. En velkendt forretningsmand er fundet dræbt i et langdistance tog. Mange af medpassagererne er både mistænkte og vidner, der kan være indblandet på den ene eller anden måde. For den myrdede er både berømt og han har muligvis været involveret i kidnapning af børn.

Genre: Krimi-drama