6 GRUNDE TIL AT VÆLGE en SAMSUNG GALAXY S8

6 GRUNDE TIL AT VÆLGE en SAMSUNG GALAXY S8

Endelig kom nyheden fra Samsung i form af en Galaxy S8 og S8+. Der er skruet godt op for funktionerne, så der er flere grunde til at tro, at netop disse to modeller, kan gå hen og blive årets bedste. Samsung har præsenteret sin store stolthed, den nye Galaxy S8. Der har været en række spekulationer inden lanceringen, mange tech-entusiaster har trommet spændt med fingrene, og de blev ikke skuffede. Samsung Galaxy S8 er en sand lækkerbisken, der er udstyret med det sidste inden for avanceret smart-teknologi. Her er de vigtigste opgraderinger, det Sydkoreanske selskab har givet den nyeste Galaxy S8 og Galaxy S8+. 


Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ har blandt andet skilt sig af med hjemknappen og opgraderet designet. Foto: Samsung

Se hvordan vores gadgetekspert Thomas Bense og blogger Mette Marie Lai Lange fra Twinpeaks.dk reagerede, da de var de første til at få fingrene i den nye Samsung Galaxy S8+ 1. NYT OG LÆKKERT DESIGN

Alle unødvendige rammer og kanter rundt om skærmen er fjernet helt fra den nye Galaxy S8 og S8+. Samsung har virkelig taget det bogstaveligt, at mobilbrug er lig skærmbrug. Derfor er Samsung Galaxy S8 næsten ligeså stor i størrelsen som sidste års Galaxy S7 Edge. Der er dog den forskel, at den har en tommestørrelse på 5,8 mod den 5,5 tommers Galaxy S7 Edge. Det giver dig skærm for alle pengene og sikrer, at du kan bruge mobilen med én hånd. Imponerende. 

Galaxy S8+ har en tommestørrelse på 6,2, hvilket næsten svarer til en iPhone 7 Plus der er 5,5. Det betyder, at enhederne ikke er blevet upraktisk store, men at mobilen er blevet smallere, en smule højere og dermed lettere at bruge med en hånd. Samsung har udnyttet alt eksisterende plads for at skabe en så stor skærm som muligt. Infinityskærmen strækker sig ud til de buede kanter og giver en lækker skærmoplevelse med super AMOLED-teknologi og opløsning i QHD+. Den kommer til at tryllebinde mange, som streamer Netflix-serier fremover. Det er der ingen tvivl om.
Foto: Samsung

 

Kig med her, hvis du vil se nærmere på designet og høre, hvordan infinityskærmen og farven Orchid Grey tager sig ud på den nye Galaxy S8+ 2. INGEN HJEMKNAP

Samsung har skilt sig af med den fysiske hjemknap. De er kommet Apple i forkøbet og har taget et ekstra skridt for at skabe størst mulig skærmplads. Hjemknappen er alligevel ikke fuldstændig væk. Den er forvandlet til en 3D touch sensorknap, der nu gemmer sig bag skærmen og reagerer på anderledes former for tryk. Med andre ord ser vi her et eksempel på, at fysiske funktioner bliver fjernet og erstattet med smartere teknologi.
Hjemknappen skjuler sig nu under skærmen. Foto: Samsung


3. AVANCERET SIKKERHED MED IRISSCANNER ELLER ANSIGTSGENKENDELSE

Samsung Galaxy S8 kommer med et helt nyt sikkerhedssystem; biometrisk autentificering. Det betyder, at dit udseende fungerer som password og kan bruges til at låse skærmen op. Du gør det enten via irisscanning eller ansigtsgenkendelse. Selfiekameraet er nemlig udstyret med teknologi, som gør, at mobilen genkender dig enten ved at scanne din iris eller konturerne af dit ansigt. Det er fortsat muligt at låse mobilen op ved hjælp af kodelås eller fingeraftryk. Det nye er, at fingeraftrykssensoren nu befinder sig på bagsiden af mobilen ved siden af kameraet.

Avancerede og enkle metoder der sikrer privatliv. Foto: Samsung


Vil du vide mere om sikkerheden? Kig med når Thomas Bense og Mette Marie Lai Lange fra Twinpeaks.dk tester irisscanneren på den Samsung Galaxy S8+4. SIG "HEJ!" TIL DIN NYE VEN BIXBY

Bixby er Samsungs version af Siri og Google Assistant. Bare smartere. En smartassistent som forstår sprog, handling og kontekst. Bixby er også integreret i kamerafunktionen og formår at sætte dine handlinger og efterspørgsler i sammenhæng. Bixby er tilgængelig via et ikon i mange af dine applikationer, så du behøver ikke at aktivere funktionen ved hjælp af stemmen, som man gør med Siri. Lyder det avanceret? Helt enkelt forklaret kender Bixby dig og forstår, hvad du er ude efter, når du laver en handling.
Derudover kan Bixby foreslå en appstruktur, der er baseret på dine vanemønstre for mobilbrug. Plejer du for eksempel at åbne ’Rejseplanen’ hver morgen, før du skal af sted, vil Bixby automatisk gøre app’en let tilgængelig i det tidsrum, du bruger den mest. Den slags mobilteknologi er et fantastisk hjælpemiddel. 

Bixby er Samsungs svar på Siri og Google Assistant. Foto: Samsung


5. OPGRADERET SELFIEKAMERA

Samsungs vicepræsident Justin Denison mener, at vi i løbet af et liv vil tage over 20.000 selfies! Med sådan en antagelse er det helt på sin plads at opgradere frontkameraet. Denne gang har de givet selfiekameraet hele otte megapixels og en ekstra nyhed i form af autofokus.
Derudover har bagsidekameraet optisk billedstabilisering og opgraderet dual pixel, som giver endnu klarere og lysere billeder i mørke omgivelser end sin forgænger. En anden brugbar og sjov funktion er det indbyggede "levende" filter, som minder om dem, du normalt kan finde på Snapchat.

 

Bliv klogere på det imponerende Samsung Galaxy S8+ kamera, når vores blogger Mette Marie Lai Lange fra Twinpeaks.dk tester billedkvalitet og filtre.6. NYE, LÆKRE FARVER

Samsung Galaxy S8 og S8+ kommer i 3 flotte farver. Vælg mellem skinnende 'Midnight Black', eksklusiv 'Orchid Grey' eller en kølig 'Arctic Silver'. Hvis du vil se nærmere på farverne eller vide, hvad forskellen på de to mobiler er, kan du læse meget mere lige her.Bestil din Samsung Galaxy S8 eller S8+ i webshoppen. Fragt er gratis, og du kan betale for mobilen over 24 mdr. - rentefrit.