7 serier til din forlængede weekend

7 serier til din forlængede weekend

En forlænget weekend kan både byde på udendørshygge og seriekigning til hvederne. Uanset hvad du vil brug din ekstra fridag på, er vi i klar med en håndfuld serieanbefalinger, for vi skal lige love for at HBO Nordic ikke skuffer på denne front. Her får du er oversigt over syv serier, du ikke må gå glip af!

 

A.P. BIO

A.P. Bio handler om filosoffen Jack Griffin, som desværre mistede sin mulighed for at få drømmejobbet. Han må derimod tage til takke med at tage et arbejde som biologilærer på en high school. Bare dét er grobund for misnøjelse og problemer for Jack, men det bliver værre endnu. Specielt når han vælger at bruge sine elever til at hævne sig på alle dem, som har gjort ham noget her i livet.

Serien er udviklet af ’Saturday Night Live’-skaberne og har premiere den 2. februar. 

IMDb score: 6.0

Genre: Komedie

 

BILLIONS

Tredje sæson af dramaserien Billions kommer i år, og handler om den mægtige finanselite i New York. Intriger og magtspil står helt centralt når statsadvokat Chuck Rhoades og hedgefond-kongen Bobby ’Axe’ Axelrod prøver at sette andre ud af spillet.

Serien har et solidt hold skuespillere som blandt andet består af Maggie Siff, Damian Lewis og Malin Åkerman. Den nye sæson har premiere den 26. marts. 

IMDb score: 8.4

Genre: Drama

 

Du kan tilvælge HBO Nordic og få de bedste film og serier med i dit Telia-abonnement. Læs hvordan lige her!

 

Britannia

Skuespilleren Mackenzie Crook, kendt fra The Office og Pirates of the Caribbean, ses her som karakteren Veran. Copyright ©Sky UK LTD

 

Et nyt, okkult drama har premiere i 2018. Vi har omtalt den før, men vi nævner gerne Britannia igen. Fortællingen finder sted i år 46 e.Kr, hvor vi introduceres for en verden, hvor keltiske offerpræster, Druider og kriger-dronninger hersker. Vi følger den keltiske kriser, Kerra, og hendes modvillige vej til magten, der tvinger hende til at samarbejde med ærkerivalen, Dronning Antedia, da romerne kommer for at invadere Britannia.

Serien foregår i et univers langt fra vores egen virkelighed, og tager dig med til dystre og mørke omgivelser. Britannia havde premiere 19. januar. 

IMDb score: 6.5

Genre: Action-dama og fantasy

 

Hvis du allerede har valgt HBO Nordic i dit abonnement, kan du aktiverere det lige her og få adgang til mere end 5.000 afsnit f.eks. Vikings, Game of Thrones og Westworld.

 

GUNPOWDER

Husker du filmen V for Vendetta? Den er baseret på den sande historie om Guy Fawkes, som forsøgte at sprænge parlamentsbygningen i London i 1605. Gunpowder er en tredelt thriller baseret på hændelserne, der førte til Guy Fawkes Day. Det at Kit Harington, kendt for sin rolle som Jon Snow i Game of Thrones, spiller hovedrollen gør den bare endnu bedre. Han ses i rollen som Robert Catesby, som var selve hjernen bag hele plottet, men som delvist har stået i skyggen af den mere kendte gerningsmand Guy Fawkes.

Serien er bygget på et autentisk og en spændende hændelsesforløb, der kan få de fleste ud på stolekanten. Den havde premiere allerede 19. december 2017. 

IMDb score: 6.8

Genre: Historisk drama

 

HERE AND NOW

Denne komiske serie handler om en multikulturel familie bestående af mor, far, deres biologiske barn og tre adopterede børn fra Somalia, Vietnam og Colombia. Deres familiebånd sættes på prøve da et af børnene begynder at se ting, de andre ikke ser.

Serien er lavet af skaberne bag Six Feet Under og True Blood. Dette festlige familiedramaet har været tilgængeligt fra den 12. februar. 

IMDb: 6.0

Genre: Komedie-drama

 

MAFIA ONLY KILLS IN SUMMER

Denne spændingsserie er baseret på filmen med samme navn og handler om en tilsyneladende normal familie bestående af mor, far og to børn. Familien prøver at håndtere de udfordringer, som kommer deres vej og ender i en blodig og voldsom mafia-krig.

Serien har været tilgængelig siden den 31. december.

IMDb: 7.2

Genre: Krimi-komedie

 

THE DISAPPEARANCE

Et mystisk og hemmelighedsfuldt drama udspiller sig i familien Sullivan, når de står overfor skræmmende hændelser. En skadet familie samles for at finde ud af, hvad der skete og hvilke hemmeligheder, der har vært skjult for dem over lang tid. Spørgsmålet er om sandheden enten samler dem eller splitter dem.

The Disappearance havde premiere den 1. februar. 

IMDb: 7.4

Genre: Drama-mysterie

 

Andre serier du bør holde øje med er The Path, The Good Fight og femte sæson af Vikings. Det er bare at tage fat på serieåret 2018. 

 

Mangler du en mobil med en lækker skærm til de nye serier? Få inspiration lige her, hvor vi sammenligner de tre bedste smartphone.