7 GRUNDE TIL AT ANSKAFFE SIG EN IPHONE 7

7 GRUNDE TIL AT ANSKAFFE SIG EN IPHONE 7

Apple lancerede i september 2016 mobilen, alle havde ventet på. Vandtæt, hurtig processor og dobbelt kamera er nogle af de fordele, iPhone 7 byder på. Men er den noget for dig? Vi har samlet 7 gode grunde til at ønske sig Apples flagskib.

Tech-entusiaster og Apple-aktionærer var samlet til den store lancering af Apples nye flagskib i september. Forinden havde der været masser af spekulationer om iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Flere af spekulationerne ramte heldigvis plet.

Se også: VIDEO: Hør Tech-ekspert Torben Vognsen fortælle om iPhone 7

1. TRÅDLØSE HOVEDTELEFONER

AUX-indgangen er fjernet på iPhone 7, men Apple beroliger med, at vi ikke behøver at kassere de hovedtelefoner, vi ejer i dag. Hvis du køber en ny iPhone 7, får du en adapter med i købet, som nemt kan kobles til opladerindgangen. Du får også standard EarPods med ledning og Lightning-kontakt, men med en manglende AUX-indgang er der også rig mulighed for at kaste sig ud i trådløs lyd. Bluetooth-hovedtelefoner er lette at til- og frakoble og du undgår at blive viklet ind i din ledning. Derfor har Apple lanceret de trådløse hovedtelefoner 'AirPods'. Disse skal købes separat, er vand- og støvtætte og har Bluetooth-tilkobling med en levetid på fem timer.

De trådløse AirPods kan købes som tilbehør til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Foto: Apple


2. DOBBELT KAMERASYSTEM

iPhone 7 Plus har et helt nyt kamerasystem med ikke bare et, men hele to kameraer. Der er både vidvinkel og teleobjektiv, som betyder større bredde i billedet, samt skarpere billeder taget med zoom. Den største fordel med dobbelt kamerasystem er, at billederne får en meget højere kvalitet, selv når fotografen er i bevægelse.

 

Både iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer med 12 MP-kamera og et 7 MP frontkamera. På iPhone 7 Plus er der desuden et ekstra 12 MP kamera bagpå. Foto: Apple


3. SMIL TIL KAMERAET I PERFEKT OPLØSNING

Apple har opgraderet billedkvalitet og opløsning. iPhone 7 har optisk billedstabilisering, hvilket vil sige, at fotos taget under dårlige lysforhold bliver betydeligt bedre og skarpere end med dagens modeller. Kameraet har 12 megapixels og tager højtopløselige videooptagelser i 4K, noget vi tidligere kun har set på de allerbedste tv-skærme. Selfie-kameraet har også fået en opgradering og har en væsentlig bedre billedkvalitet sammenlignet med 7'erens forgængere.

4. APPLES HURTIGSTE PROCESSOR

Med iPhone 7 introducerer Apple sin hidtil hurtigste processor; det vil sige dobbelt så hurtig som iPhone 6. Det betyder bedre ydelse og højere effektivitet. En hurtigere processor betyder også, at vi får den længste batteritid nogensinde i en iPhone. Hele to timer længere end sin forgænger. Alligevel kan det være nødvendigt at huske en nødlader, hvis du skal sejle rundt om Fyn. 

Oprustningen af indmaden stopper ikke her. iPhone 7 fordobler lagerpladsen på alle modeller til 32GB, 128GB og 256GB. Desuden er iPhone 7 udstyret med ny teknologi, der giver dig den bedste roaming overalt i verden. Med Roam Like Home i dit abonnement betaler du ikke ekstra for at afprøve roaming-teknologien, når du surfer i EU og EØS.

Se også: VIDEO: Hør Tech-ekspert Torben Vognsen fortælle om iPhone 7

5. VAND- OG STØVTÆT

Endelig følger Apple de andre leverandører og tilbyder en vandtæt telefon. Dette er en nyhed, mange iOS-tilhængere har ventet på.

6. NY HJEMKNAP

Hjem-knappen er også ændret. Det er ikke længere en fysisk knap, man trykker ind. iPhone 7 har fået en berøringsfølsom hjemknap, som reagerer på, hvor hårdt man trykker. Denne teknologi kaldes Taptic Engine.

7. NY SORT FARVE

Endnu en designopdatering er den blanke, sorte farve 'Jet Black', som indgår i den eksisterende farvepallette. Lækkert!