her er sony xperia xz premium

her er sony xperia xz premium

Vil du have fingrene i Sony Xperia XZ Premium? Vi har set nærmere på telefonen, som mobil.nu kaldte ’en milepæl i 2017 i mobilverdenen takket være dets unikke super slowmotion kamera’. Og hvis du ender med at sige ja tak til XZ Premium, kan du lige nu få et lækkert 4K 55” Sony fjernsyn med i købet. Det kan du læse meget mere om lige her!

En mobil i verdensklasse
Med den nye og unikke billedsensor kan du med Xperia XZ Premium filme i Super slow motion, og fange øjeblikke som er usynlige for det menneskelige øje. Med verdens første 4K HDR-skærm i en smarttelefon og det vandbestandige design er dette en smartphone, der er værd at lægge mærke til.

Gør det usynlige synligt
Xperia XZ Premiums nye kamera kan filme 960 billeder i sekundet og fange ultrarapid-øjeblikke med god præcision. Det laserstyrede autofokus og kameraets bevægelsessporing er altid et skridt foran, da den starter med at tage billedet allerede før du en får trykket på knappen. Denne funktion gør det blandt andet muligt at lave super cool slowmotion videoer.

Du kan se design, kamerafunktion og eksempler på de nye muligheder, slowmotion video giver dig lige her.

Imponerende 4K HDR-Skærm
Som verdens første smartphone med 4K HDR-skærm, er den nye Xperia XZ Premium en fantastisk oplevelse. Den giver dig knivskarpe billeder, rige farver og optimal kontrast.


Foto: Sony

Det er helheden der tæller
Xperia XZ Premium er en vandtæt mobil, som også kan klare støv. Den er udstyret med sidste generation Corning Gorilla Glass, som er bestandig mod fingeraftryk. På indersiden finder du den kraftigste processor, Sony har lavet. Den giver dig mulighed for lynhurtig surfing og videoafspilning. Og til gamerne venter der en fantastisk spiloplevelse. Du kan nemlig koble Xperia XZ Premium til din PlayStation 4, hvilket gør det muligt for dig at fjernspille.

Kunne du tænke dig at vide mere? Klik ind her og læs mere eller få den i hånden i en af vores butikker.