Nyt cool design fra sony

Nyt cool design fra sony

Den nye Xperia XZ2 fra Sony har fået et helt nyt, cool design, hvor der er fokus på blødere kanter og lækre farver. Men det er ikke kun udenpå, at Sony har lavet ændringer. Også indeni er der sket en del forbringer med et nyt, avanceret kamera, dynamisk vibration og en 3D scanner.

 

Nyt cool design

Den nye Xperia XZ2 fra Sony byder på avanceret teknologi med et elegant design. Mobilen er det ultimative inden for Sonys håndværk og kræset ekstra for designet. Xperia XZ2 har en elegant 3D-glasoverflade, som giver et ensartet udtryk med glidende overgange. Den er designet til at ligge godt i hånden og følger derfor håndens form.

Fingeraftrykssensoren har været et omdiskuteret emne, og Sony har også flyttet den til et mere naturligt sted, så du kan oplåse telefonen uden at bevæge hånden. Kameraet finder du på midten af mobilen lige ovenover aflæseren. 

Du kan vælge mellem fire forskellige farver: Liquid Silver, Ash Pink, Deep Green og Liquid Black.

 

Foto: Sony 

 

FØRSTE SMARTPHONE I VERDEN MED 4K HDR-FILMOPTAGELSE

Sony har placeret et avanceret Motion Eye™-kamera, der tager billeder og film i fabelagtig 4K HDR1 - ligesom en professionel. Det er skabt på baggrund af Sonys viden fra serierne α™ og Cyber-shot™, og det leverer dermed den bedste Sony-teknologi til din Xperia XZ2.

Når du optager i 4K HDR indfanger du virkeligheden med en utrolig kontrast, detaljerigdom og livagtige farver. Du kan også optage superslowmotion med 960 b/sek. i HD eller fuld HD eller almindelig slowmotion med 120 billeder i sekundet. Skift mellem tilstande for at omdanne almindelige øjeblikke til de mest dramatiske videoer.

XZ2'eren kan 3D-scanne! Tag et selfie og omdan det til en 3D-emoji. Du kan nemt dele dit 3D-billedet på sociale medier. Du kan også bruge scanneren, hvis du er ved at sælge ud derhjemme. Tag et billede af din taske, skiudstyr eller reol, så folk bedre kan danne sig et indtryk af de ting, du vil sælge.

Forudbestil din nye Sony Xperia XZ2 og få et trådløst headset med i købet (værdi: 2.000 kr.)

 

 Foto: Sony 

DEN VILDESTE UNDERHOLDNINGSOPLEVElSE

Uanset om du sidder og ser film eller lytter til musik, kan Sonys dynamiske vibrationssystem analysere lyddata og give dig mulighed for at mærke handlingen i hånden – en helt unik underholdningsoplevelse. Og hvis du ikke er i humør til det, kan du bare slukke den.

Du kan også få en biograflignenden fornemmelse med de kraftfulde fremadvendte højttalere, der er udstyret med S-Force Front Surround og er de kraftigste Xperia-højttalere nogensinde.

 

 Foto: Sony 

Batteri med lang levetid

Den nye Xperia XZ2 har en ekstremt hurtig processor og et batteri med lang levetid. Batteriet har 3180 mAh, så du opnår den bedste underholdningsoplevelse - og så du har strøm nok til hele dagen. På dage hvor du bruger ekstra strøm, går Smart STAMINA-funktionen i aktion, så du har strøm i længere tid. STAMINA virker ved, at den:

 

  • Forudsiger strømniveauet. Xperia XZ2 er i stand til at anslå, hvor længe der går, inden dit batteri løber tør for strøm baseret på, hvordan du normalt anvender din telefon.
  • Advarer dig i god tid. Hvis telefonen tror, du løber tør for strøm senere på dagen, spørger den, om du vil aktivere STAMINA-tilstand.
  • Får dit batteri til at spare på strømmen. STAMINA-tilstand reducerer energiforbruget, så batteriet holder hele dagen.

 

Du kan oplade din Xperia XZ2 trådløst, så du er fri for at lede efter din oplader eller ledninger, der bare er i vejen. Regn og utilsigtet spild er heller ikke noget problem for Xperia XZ2 , der har en IP65/684 vandafvisende klassificering.

 

FÅ ET TRÅDLØST HEADSET MED I KØBET

Sony lancerer ikke kun en Xperia XZ2, men vanen tro også den billigere model Xperia XZ2 Compact. Læs om forskellene herunder. Hvis du forudbestiller din Xperia XZ2 eller XZ2 Compact inden d. 25. marts, så får du de lækre WF-1000X hovedtelefonerne fra Sony (værdi 2.000 kr.) med i købet. De er udstyret med Noice Cancelation og er skabt til at give dig knivskarp lyd.

 

 

Den væsentligste forskel på Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact er størrelsen. XZ2 vejer en smule mere og har en større skærm end XZ2 Compact. XZ2 Compact er derfor ideel, hvis du har en mindre hånd eller ønsker en mindre skærm på din telefon. Batterierne i XZ2 og XZ2 Compact er henholdsvis 3180 og 2870 mAh. Det større batteri i XZ2 understøtter den tilsvarende større skærm, så der er ikke en mærkbar forskel i batteritiden på de to telefoner.