Anbefaling: 3 podcasts du skal give en chance

Anbefaling: 3 podcasts du skal give en chance

Podcasts hitter big time, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hvem kan ikke lide en god historie? Ofte er de endda fortællinger fra det virkelige liv som eksempelvis 'This American Life' og 'Strangers'. Og så er podcasts er en genial måde at blive underholdt på, mens du kører i tog, tager opvasken eller ligger på en strand og slikker sol.

Spotify har for nyligt meldt ud, at de vil til at satse endnu mere på kvalitets-podcasts. Så vi har været en tur i arkiverne for at finde et par eksempler på, hvilke podcasts du skal lytte til på Spotify lige nu. Der er lidt forskelligt for både serieelskende Game og Thrones fans, tech-interesserede og musiknørder.

 

Game of Microphones: A Game of Thrones Podcast

Hver uge går en lille flok serie-kendere i dybden med og hylder hitserien Game of Thrones. Holdet bag podcasten består af Karen og Jason, som har lavet the Walking Dead 'Cast gennem næsten fem år. De hjælpes af Karens mand David samt Gracie Lou og Mr. Blahg, der står bag podcasten Under the Comic Covers, der tager tegneserier under kærlig behandling. Tilsammen udgør de fem venner, der er passionerede og nærmest alvidende fans, når det kommer til Game of Thrones. Start med episode 1, hvor de præsenterer dem selv og giver dig lidt baggrundsviden om serien og bøgerne inden de går i dybden med HBO hitserien. Find Game of Microphones her.

  • Podcasten er på amerikansk
  • Der ligger allerede 34 afsnit
  • Hør den, hvis du endnu ikke er træt af GoT og elsker at nørde serier

 
Vil du vide mere om GoT-universet? Så læs vores 'Serieanbefaling: Game of Thrones'

 

The Brilliant minds Podcast af Spotify

Er en ny podcast, der er sat i søen med inspiration fra forholdet mellem menneskelighed og teknologi. Menneskene bag podcasten er CEO for Symposium Stockholm Natalia Brzezinski, der står bag eventet ’Brilliant Minds’. Sammen med Rebecca Jarvis fra ABC News, der også er vært på No Limits podcasten, laver hun en specialudgivelse i form af en serie på otte Brilliant Minds afsnit. Her kommer til du til at lægge øre til iværksættertænkning, kreativitet og en række spændende interviews med gæster såsom Usher, Rashida Jones, and Chris Sacca. Find The Brilliant Minds podcast her.

  • Podcasten er på amerikansk
  • Den første episode lå klar den 8. juni på Spotify.
  • Hør den, hvis du er interesseret i tech og innovation

Vil du høre podcasts og musik på farten? Så tjek vores lækre høretelefoner og headsets her.

 

Pop Shop Podcast af Billboard

Podcasten Pop Shop Podcast handler om musik og kommer omkring alt lige fra Pearl Jam ril Lady Gaga. Podcasten laves af selveste Billboard, hvis populære musiklister har udviklet sig til at være den primære kilde til trends indenfor musikkens verden. Bag mikrofonen sidder Keith Caulfield, som er Billboard’s co-director for charts, sammen med Senior redaktør for Billboard.com Katie Atkinson. Hver uge er de klar til at give dig et overblik over musikkens verden, når du dykker ned i Billboard-listen, diskuterer de hotteste musiknyheder og dækker årets største musical events. Find Pop Shop podcasten her.

  • Podcasten er på amerikansk
  • En ren treat, hvis du er pop fan, chart junkie eller har en generelt interesse for musik
  • Der ligger allerede 215 afsnit

Mangler du god lyd til hjemmet? En bærbar højtaler er smart, så du undgår dumme ledninger. Se vores udvalg her