Sony XZ3 anmeldelser

Anmelderne jubler: Det er nu, du skal købe Sony

Sony har netop lanceret deres nye flagskib, Sony Xperia XZ3, og skal man dømme efter anmeldelserne, er det nu, du skal have fat i en Sony – XZ3 er nemlig den bedste smartphone, Sony nogensinde har produceret.

Sony har netop lanceret deres nye flagskib, Sony Xperia XZ3, og skal man dømme efter anmeldelserne, er det nu, du skal have fat i en Sony – XZ3 er nemlig den bedste smartphone, Sony nogensinde har produceret.

De gode anmeldelser står i kø:

  • ”Endelig rammer Sony plet” - mobil.nu
  • ”Vi er meget imponerede” - mobilsiden.dk
  • ”Sony er blevet moderne” - meremobil.dk
  • ”Sony har genvundet magien” – ekstrabladet.dk
  • ”Xperia XZ3 rammer plet” – altomdata.dk

Sony Xperia XZ3 er med andre ord en af de bedste smartphones på markedet lige nu. Men hvad er det helt præcist, der har væltet anmelderne bagover? Det har vi kigget nærmere på.

LÆS MERE: Køb Sony Xperia XZ3 her

Skærm

Sony Xperia XZ3 er udstyret med en fantastisk 6,0” HDR OLED-skærm. Netop skærmen fremhæves af alle anmeldelser uden undtagelse. Meremobil.dk kalder den ”verdens bedste mobilskærm”, og altomdata.dk istemmer og siger, at det er ”den bedste skærm, du kan få i en smartphone lige nu”.

XZ3’erens OLED-skærm fejer med andre ord alle andre mobiler af banen, og går du op i, at indholdet på din smartphone står lysende klart og kontrastfyldt, er det altså Xperia XZ3, du skal have fingrene i.

Design

De foregående Sony topmodeller har mere eller mindre lignet hinanden. Men det er nu slut. Sony har nemlig givet deres nye XZ3 et komplet redesign – og det imponerer. Alle anmelderne fremhæver, at designet er flot og lækkert. Ifølge mobil.nu er det den første smartphone fra Sony, der har et design, der for alvor kan konkurrere med konkurrenternes modeller. De går endda så langt som til at sige, at Sony Xperia XZ3 ”står som en af de absolut flotteste mobiltelefoner på markedet lige nu”. Ekstrabladet.dk fremhæver, at det er et design, der lægger op til at blive elsket, og mobilsiden.dk kalder det ”et frisk pust”.

LÆS MERE: Er du endnu ikke overbevist? Så læs mere om Sony Xperia XZ3 her

Lyd

Også lyden fremhæves. Sony har udstyret XZ3 med deres kraftigste Xperia-højtalere, og det er ikke gået ubemærket hen. Ekstrabladet.dk siger blandt andet: ”Helt som på de meget dyrere iPhone XS og XS Max har Sony kælet for stereolyden, der er så god og gennemtrængende, at du får brug for at skrue ned for volumen, hvis du er tæt på andre”. Daniel Hald fra mobilsiden.dk er også ”ret vild med lyden fra Xperia XZ3” og altomdata.dk fremhæver, at højtalerne er særdeles vellydende.

Bruger du din smartphone til alverdens underholdningsoplevelser, skal du derfor tage et ekstra kig på XZ3.

Ekstrabladet.dk kalder Sony Xperia XZ3 den bedste telefon, Sony nogensinde har lagt navn til, og særligt skærmen, designet og lyden kan løbe om hjørner med konkurrenterne. Er du til Android-universet, og er du før gået uden om Sony, er det derfor nu, du skal genoverveje din beslutning og tage et nærmere kig på Sony Xperia XZ3.

Læs anmeldelserne her


Meremobil.dk - Sony Xperia XZ3 test – det er nu du skal købe Sony

Ekstrabladet.dk - Sony har genfundet magien i sin nye mobiltelefon

Altomdata.dk - Afsindig lækker skærm i Sonys slanke topmobil

Mobil.nu - Første test og indtryk af Sony Xperia XZ3

Mobilsiden.dk - Test: Sony Xperia XZ3 - En værdig konkurrent