Apple TV+

Apple har lanceret en ny konkurrent til Netflix og HBO

Du kender sikkert allerede HBO og Netflix, men nu melder Apple sig også ind i streaming-konkurrencen med deres nye Apple TV+, som blev lanceret 1. november 2019. Læs her, hvordan du får et år gratis.

Du kender sikkert allerede HBO og Netflix, men nu melder Apple sig også ind i streaming-konkurrencen med deres nye Apple TV+, som blev lanceret 1. november 2019. Læs her, hvordan du får et år gratis.

Hvad er Apple TV+?

Apple TV+ er Apples nye streamingtjeneste, der tilbyder en imponerende række Apple TV+ Originals, som er originale serier, film og dokumentarer. På Apple TV+ finder du allerede nu talk-shows, dramer og serier (også til de små) med kendte navne såsom Oprah Winfrey, Steven Carell, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Jason Momoa. Det store spørgsmål er, om de kan hamle op med de helt store prisvindende produktioner fra Netflix og HBO. Er Apples produktioner værdige konkurrenter til Chernobyl, Breaking Bad, Game of Thrones og Stranger Things? Det vil vi lade være op til dig at vurdere. Vi har nemlig samlet de 4 serier, som du skal se på Apple TV+ lige nu.

 

Disse 4 serier skal du se på Apple TV+ nu

 

1. See

I det futuristisk post-apokalyptiske drama See har en ødelæggende virus udslettet alle undtagen et par millioner af jordens befolkning, og de, der overlevede, er blevet permanent blinde. Serien er skrevet af Steven Knight (Peaky Blinders) og instrueret af Francis Lawrence (The Hunger Games), og foran kameraet finder du Aquaman og Game of Thrones stjernen Jason Momoa og Hollywoodlegenden Alfre Wooward.


Se den, hvis du godt kunne lide: Game of Thrones. Apple siger selv, at See er lige så episk som HBOs middelalder-fantasy serie.

 

2. The Morning Show

Har Apple lavet et morgen talkshow? Ikke helt. The Morning Show er en dramaserie, der handler om produktionen af et morgen nyhedsshow. Den skildrer verdens morgennyheder og egoet hos de personer, som hjælper Amerika med at vågne om morgenen. Seriens ledende roller spilles af store stjerner som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell.


Se den, hvis du godt kunne lide: The Newsroom.

 

3. Dickinson

Hailee Steinfeld spiller rollen som den litterære rebel Emily Dickinson i Dickinson, en mørk komedieserie fra The Affair forfatter/producer Alena Smith. Serien foregår i det 19th århundrede og skildrer de begrænsninger, som samfundet, køn og familie havde, set gennem unge Emily Dickinsons øjne.


Se den, hvis du godt kunne lide: Periodedramaer som The Favorite, Reign og Downtown Abbey.

 

4. For All Mankind

For All Mankind er et rumdrama, der udforsker, hvad der kunne være sket i verden, hvis det globale rumkapløb aldrig var sluttet.


Se den, hvis du godt kunne lide: Interstellar.

 

LÆS OGSÅ: iOS 13: De bedste nyheder fra Apple

 

Nye serier, film og dokumentarer hver måned

Hver måned bliver der tilføjet nye Apple TV+ Originals til tjenesten. Du kan bl.a. glæde dig til Truth Be Told med Oscar-vinderen Octavia Spencer og Emmy-vinderen Aaron Paul, der handler om en true crime-podcast, der river op i en for længst afsluttet mordsag, og featurefilmen The Banker med Anthony Mackie og Samuel L. Jackson i hovedrollerne, der er inspireret af en sand historie om to afroamerikanske iværksættere i 1950'erne.

 

Sådan får du Apple TV+ gratis

Apple TV+ er tilgængelig på appen Apple TV på iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch, Mac, på tv.apple.com og på udvalgte Samsung smart-tv. Tjenesten koster 39 kr. pr. måned efter en syv dages gratis prøveperiode.

Men køber du en ny iPhone, iPad, Mac, Apple TV, iPod Touch eller Mac får du et års gratis abonnement på Apple TV+. Så står du alligevel og mangler et nyt Apple produkt, er det bare med at komme i gang med at streame løs.

 

LÆS OGSÅ: Se vores udvalg af nye Apple produkter

Forlæng din mobils levetid


Her er syv gode tips til, hvordan du kan forlænge din mobils levetid

Top 10 smartphones


Er du på udkig efter ny smartphone? Se top 10 over de mest solgte mobiler lige nu.