Apple Watch

Apple Watch overrasker: 5 funktioner, du måske ikke kender

Vi har samlet 5 funktioner, som får dig til at elske dit Apple Watch endnu mere.

Vi har samlet 5 funktioner, som får dig til at elske dit Apple Watch endnu mere.

Apple Watch er virkelig smart, når du skal tracke din daglige aktivitet. Men hvad kan det ellers? Vi har fundet 5 fede Apple Watch-funktioner, du måske ikke kendte til.

1. Tage et billede på din iPhone med dit Apple Watch

Oftest skal man have virkelig lange arme, hvis man skal kunne få alle med på selfies. Det er ærgerligt, når hele familien stiller sig klar, og du så kun får Tante Odas venstre kind med. Du kan selvfølgelig benytte dig af timeren på din iPhone og håbe på, at du kan nå at løbe tilbage og lave dit pose, inden udløseren lyder, og din iPhone tager billedet. Med et Apple Watch har du bogstavelig talt løsningen på problemet lige ved hånden. Du kan nemlig bruge dit ur som fjernbetjening, når du skal tage dit billede på din mobil. Du skal blot åbne kamera-appen på dit Apple Watch, der taler sammen med kamera-appen på din iPhone. Så får du ovenikøbet et preview af billedet, inden du tager det, så du er helt sikker på, at alle er kommet med.

2. Find din iPhone med dit ur

"Gider du lige at ringe til min iPhone?" er det klassiske spørgsmål, du nok har stillet, når du har rendt rundt og ledt efter din mobil og ikke kan huske, hvor du har lagt den. Med et Apple Watch er det en saga blot. Du kan nemlig bede dit ur om at "pinge" din iPhone. Du skal blot swipe op fra bunden af dit ur og tappe på iPhone-ikonet, så laver din iPhone en lyd, så du kan høre, hvor den er.

LÆS OGSÅ: 5 funktioner i Apple Watch, der gør det nemt at bevæge sig mere

3. Få påmindelser, når du træder ind af døren

Der er ingen tvivl om, at Siri i kombination med appen Påmindelser allerede er et populært makkerpar på din iPhone. Heldigvis er Siri også gode venner med dit Apple Watch. Det kan nemt gå hen at blive din redning, når du for syvende gang har glemt, at du skulle tage vasketøjet ud af vaskemaskinen, når du kom hjem. Sig blot "Hej Siri, påmind mig om at tage vasketøjet ud af vaskemaskinen, når jeg kommer hjem" til dit ur, og du vil få en reminder, når du træder ind af døren.

4. Send din aktuelle lokation til en ven

Du skal mødes med en ven, men I kan ikke finde hinanden, fordi I ikke er helt enige om, hvor "hjørnet ved kiosken" helt præcist er. Det er der heldigvis råd for. Med et Apple Watch kan du nemlig nemt sende din lokation ved at presse hårdt på dit Apple Watch under beskeder og vælge "send lokation". Så er det nemt at finde dig – også på hjørnet ved kiosken.

5. Find vej uden at kigge på kortet

Når du bruger kortet på dit Apple Watch, behøver du ikke at kigge på uret for at vide, hvilken retning du skal gå. Apple Watch fortæller dig nemlig via vibration, hvornår du skal dreje. Du vil føle en længere bzzzt-bzzzt bzzzt-bzzzt-vibration, når du skal dreje til venstre og en konstant bzt-bzt-bzt-bzt, når du skal dreje til højre. Når du har nået din destination, vil du føle et langt bzzzzzt.

Kunne et Apple Watch også gøre din hverdag en smule nemmere? Så kan du købe et lige her.

Forlæng din mobils levetid


Her er syv gode tips til, hvordan du kan forlænge din mobils levetid

Top 10 smartphones


Er du på udkig efter ny smartphone? Se top 10 over de mest solgte mobiler lige nu.