Avengers: End Game

'Avengers: Endgame' – Hvad skal der ske nu?

'Avengers: Endgame' er landet i Nordisk Film Biografer, og med den også det sidste kapitel i serien med Marvels oprindelige superhelte, der har underholdt millioner af fans verden over. Banen blev for alvor kridtet op i 'Avengers: Infinity War', og der er derfor lagt op til den helt store kulmination på 10 års franchise med 'Endgame'. Det store spørgsmål er nu, hvad det næste udspil fra Marvel bliver? Med tilkomsten af nye superhelte som Black Panther og Captain Marvel samt fusionen med Fox, er mulighederne uendelige, og intet tyder på, at Marvel sætter hælene i.

Alt dette har naturligvis også affødt spekulationer hos filmuniversets mange fans, der er godt i gang med at spinne teorier om, hvad Marvel har i tankerne nu. Vi har samlet et udvalg af teorier her – nogle måske mere sandsynlige end andre.

Avengers vs. X-Men

Marvels nylige fusion med Fox åbner i den grad op for nye konstellationer blandt de to tidligere separate virksomheders karakterunivers. Fox' flagskib har i mange år været X-Men-universet med Charles Xavier i front. Det er derfor meget sandsynligt, at vi kommer til at opleve en Avengers vs. X-Men stand-off i den nærmeste fremtid. I den sammenhæng kan vi håbe på, at der også bliver plads til Deadpool.

LÆS OGSÅ: Tag en ven med i biffen og se den nye 'Avengers: Endgame' – og få 2 billetter for 1 billets pris med Telia Tirsdag!

Nye ledere træder til

Mange fanteorier omkring udfaldet af 'Endgame' peger på, at det bliver et farvel til en eller flere af de oprindelige superhelte. Dette åbner muligheden for, at nye ledere kan træde til og give nyt blod til Avengers. Her kunne fremtrædende og populære karakterer som Black Panther og Captain Marvel være gode bud, men det ved vi selvfølgelig først, efter vi har set 'Endgame'.

Reboot-teorien

Avengers-karaktererne er elsket af fans verden over og har været en enorm indtjeningskilde for Marvel. Derfor er det måske nemmere sagt end gjort at trække stikket helt på denne del af den populære franchise. Et klassisk filmtrick er derfor at starte det hele forfra med nye skuespillere. På den måde kan fans stadig nyde godt af deres elskede favoritfigurer, men tør Marvel det?

Venom rekrutteres til MCU

Tom Hardys Venom-karakter fik en blandet modtagelse af anmeldere og publikum, da filmen så dagens lys i efteråret 2018. Det forhindrede dog ikke filmen i at blive en økonomisk succes, samtidig med at karakteren, der egentligt er Spider-Mans modstykke, fortsat vægtes højt af tegneseriens fans. Tør vi tro på, at Marvel ønsker at trække Tom Hardy ind i MCU i den nærmeste fremtid? Specielt når vi tænker på, at Spider-Man måske allerede står og venter på ham?

Goose får sin egen solo-film

Goose var et friskt og sjovt indspark i 'Captain Marvel', og den røde "kat" stjal nok manges hjerter. Det viste sig også, at Goose havde et godt øje til Nick Fury, og at den samtidig var ansvarlig for sikker opbevaring af en af evighedsstenene. Det mener en del fans burde belønnes ved at give Goose sin egen solo-film. Vi har jo allerede set vaskebjørnen Rocket fra 'Guardians of the Galaxy' blive vel modtaget, så måske kan vi snart se frem til Avengers for dyr?

Dette er blot et lille udvalg af utallige fanteorier, og tiden må vise, hvilke der viser sig at være hold i. Det hele afhænger dog af 'Avengers: Endgame', som du kan se i Nordisk Film Biografer nu.

Reservér dine billetter til 'Avengers: Endgame' HER.

FÅ ENDNU FLERE OPLEVELSER MED TELIA

Telia Tirsdag

Telia Tirsdag

Få to biobilletter til én billets pris hver tirsdag.

Telia forpremiere

Telia forpremiere

Kom til Telia forpremiere. Få to billetter for én billets pris.

Telia Parken

Telia Parken

Nu bliver oplevelserne i Danmarks nationalstadion endnu bedre.