Apple Watch

5 funktioner i Apple Watch, der gør det nemt at bevæge sig mere

Vi har samlet 5 funktioner i Apple Watch Seres 5, der gør det lidt nemmere – og sjovere – at kickstarte det nye år.

Vi har samlet 5 funktioner i Apple Watch Seres 5, der gør det lidt nemmere – og sjovere – at kickstarte det nye år.

Nyt år, ny start. Apple Watch den perfekte motivator, hvis du har en ambition om at bevæge dig mere. Derfor har vi samlet 5 funktioner i Apple Watch Series 5, der gør det lidt nemmere – og sjovere – at kickstarte det nye år.

1. Aktivitetscirklerne

Aktivitetscirklerne i Apple Watch gør det nemt at følge med i, hvor aktiv du er i løbet af en dag. Og med aktivitet mener vi ikke bare, hvor meget motion, du dyrker. Det handler også om, hvor meget du generelt bevæger dig. Alt tæller – også turene til kaffemaskinen. Aktivitetscirklerne består af tre cirkler: bevægelsescirklen, motionscirklen og ståcirklen. Og målet er at lukke dem – hver dag. Aktivitetscirklerne holder styr på dine fremskridt og inspirerer dig til at bevæge dig mere i hverdagen.

2. Udfordr dine venner

For at give dig lidt ekstra motivation til at bevæge dig mere i hverdagen, kan du dele dine aktivitetscirkler med dine venner. Så kan I motivere hinanden til at afslutte cirklerne, konkurrere om at blive ugens vinder og vinde trofæer for personlige rekorder og gode perioder.

LÆS OGSÅ: Apple Watch overrasker: 5 funktioner, du måske ikke kender

3. Vær fri – men forbundet

Med et Apple Watch har du bogstavelig talt det hele lige ved hånden – altid. Og med et eSIM tilknyttet til dit ur kan du opnå den ultimative frihed ved altid at være forbundet. Så kan du roligt lade mobilen ligge derhjemme, når du er ude at løbe eller er i træningscentret – og stadig modtage og besvare opkald, foretage nødopkald, sende og modtage beskeder, streame musik og finde vejen hjem, hvis du er løbet forkert på ruten.

4. Track din træning

Vælg den træningsform, der passer bedst til din aktivitet, og track din træning. Uanset om det er løb, gang, roning, elliptisk træning eller svømning, måler Apple Watch din distance, din kalorieforbrænding, din puls og din tid. Og hvad så med styrketræning, tænker du? Du kan nemt tracke andre former for træning ved at oprette dem inde i appen. Hvis du glemmer at starte tracking af din træning, vil Apple Watch automatisk spørge dig om, om du har startet en træning – og hvilken. På den måde misser du aldrig en aktivitet.

5. FIND DIN INDRE RO

Bevægelse handler ikke kun om træning. Det handler også om de helt små bevægelser, der holder dig i live  – nemlig de bevægelser, du laver, når du trækker vejret. Og netop fokus på din vejrtrækning hjælper appen Vejrtrækning i Apple Watch dig med. Appen minder dig om at tage en pause og trække vejret – sådan rigtigt, helt ned i maven. Når du er færdig med en session, som kan vare mellem et og fem minutter, viser uret dig automatisk din puls, som meget gerne skulle være blevet lavere.

Er du blevet inspireret? Så kan du selv få fingrene i et Apple Watch her.

Forlæng din mobils levetid


Her er syv gode tips til, hvordan du kan forlænge din mobils levetid

Top 10 smartphones


Er du på udkig efter ny smartphone? Se top 10 over de mest solgte mobiler lige nu.