Barnets første mobil: Hvad skal man vælge?

Barnets første mobil: Hvad skal man vælge?

Når dit barn er kommet i en alder, hvor du vurderer, at han eller hun har brug for sin første mobiltelefon, kan det være svært at danne sig et overblik. Der er fart over feltet på mobilmarkedet, og det kan være svært at tage en beslutning. For at indsnævre de mange muligheder, er det vigtigt at tage højde for, hvad der passer bedst til dit barns behov.

Kvaliteten og holdbarheden kan variere på de forskellige modeller, og det kan derfor være en god idé at vælge en mobil i en lavere prisklasse, hvis telefonen risikerer at blive væk, eller at skærmen går i stykker.

Der er rigtig mange holdbare og brugervenlige mobiler til en billig pris, der ville passe perfekt til dit barn. Vi har samlet tre eksempler, der alle er gode bud på barnets første mobil.

 

Huawei P9 Lite

Telefonen er hurtig, har en full HD skærm, lavt batteriforbrug og 16GB hukommelse. Kameraet tager naturligt, skarpe billeder - selv i mørke og skruer automatisk op for lyset på frontkameraet, så man kan tage en flot selfie. Den indbyggede scanner gør, at man kan låse mobilen op på 0,5 sekunder, selvom fingrene er fugtige.

  •  Vælg den, fordi den har en god skærm, rigeligt med plads til spil og et kvalitetskamera. Anbefales blandt andet af:

 

 

Sony Xperia XA

Xperia XA har autofokus, der bidrager til skarpere fotos, da denne funktion kan fryse et objekt i bevægelse. Den har et batteri, som kan holde op til to dage og ved hjælp af lynopladeren, har man mulighed for at oplade mest muligt på kort tid. Designet er en smule smallere, har buede kanter og en bagside af metal.

  •  Vælg den, fordi den tager gode billeder, har mulighed for hurtig opladning og en fornuftig størrelse samt god lyd. Anbefales af:

 

 

Samsung A3

Kameraet er udstyret med en optisk billedstabilisator for skarpere billeder og åbnes hurtigt ved bare to tryk på hjemknappen. Der er mulighed for at lege lidt ekstra med kameraet ved at lave egne gif’s og tage selfies via håndbevægelser eller ved hjælp af stemmen. Batteriet er hurtigt til at oplade, og man kan supplere lagringskapaciteten med hukommelseskort.

  • Vælg den, fordi den har et godt kamera, cool funktioner til sjove selfies og en god størrelse. Anbefales af:

 

Hvornår skal dit barn have sin første mobil? Den digitale udvikling går stærkt i disse år. Selv mindre børn udnytter hjemmevant de nyeste mobile muligheder som streaming, apps og online spil. Vi har undersøgt, hvor gamle danske børn er, når de får deres første mobiltelefon.