Top 10: De mest solgte mobiler i 2018

Top 10: De mest solgte telefoner i 2018

Nedenfor kan du se listen over de 10 mest solgte telefoner i vores webshop i 2018.

Nedenfor kan du se listen over de 10 mest solgte telefoner i vores webshop i 2018.

2018 har budt på flere store lanceringer fra Apple, Samsung, Huawei og OnePlus. Det giver et stærkt felt bestående af fx iPhone XS, Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro og OnePlus 6. Men hvilke har været de 10 bedst sælgende telefoner hos os i Telia i 2018? Det giver vi dig svaret på her.

1 - iPhone X

Apple markerede iPhonens 10-årsjubilæum i september 2017 med lanceringen af den ultimative iPhone, nemlig iPhone X. Den velkendte Hjem-knap, som altid havde været kendetegnende for iPhonen, var væk og erstattet af... ja, ingenting. iPhone X var derfor den første iPhone med en stor skærm, der stort set dækker hele fronten af telefonen. I stedet for Home-knap og Touch ID, som iPhone-brugere i årevis havde været vant til, introducerede Apple med iPhone X helt nye ord til vores fælles iPhone-ordforråd. Og Face ID og Animojis ser ud til at være kommet for at blive, for iPhone X var den bedst sælgende telefon hos Telia i 2018.

►► Se priser på iPhone X

2 - iPhone 8

Noget tyder dog på, at det ikke var alle, der var helt klar til at sige farvel til det velkendte iPhone-design og Home-knappen, for iPhone 8, der designmæssigt lægger sig op ad iPhone 6 og iPhone 7, var også en storsællert i 2018. Og med god grund! iPhone 8 var en del af første generation af iPhones designet i holdbart glas på både for- og bagside. Det giver et eksklusivt look, men det betyder også, at iPhone 8 understøtter trådløs opladning. Og med et 12 megapixel kamera, der tager imponerende billeder, er det ikke overraskende, at iPhone 8 har været et populært valg blandt jer derude.

►► Se priser på iPhone 8

3 - iPhone XS

I september 2018 lancerede Apple seneste skud på iPhone-stammen, nemlig iPhone XS. Trods sin relativt korte levetid er iPhone XS allerede blevet en af de mest populære smartphones på det danske marked. iPhone XS er en opdateret udgave af iPhone X dog med væsentlige opdateringer af kameraet og ydeevnen. Taget populariteten af iPhone X i betragtning, er det derfor ingen overraskelse, at også iPhone XS topper listen over de mest solgte telefoner i 2018.

►► Se priser på iPhone XS

4 - Samsung Galaxy S9+

I 2018 så Samsungs nyeste Galaxy S-modeller også dagens lys. Samsung Galaxy S9+ har Telias kunder i særdeleshed været glade for. Faktisk har de været så glade for den, at den har været den bedst sælgende Android-telefon i 2018. Og det forstår vi godt. For med en 6,2" infinity sAMOLED skærm, nytænkt dual-kamera med vilde features og indbyggede stereohøjtalere udviklet i samarbejde med AKG er Samsung Galaxy S9+ en uovertruffen smartphone.

►► Se priser på Samsung Galaxy S9+

5 - iPhone XS Max

I efteråret 2018 lancerede Apple også iPhone XS Max, som er udstyret med det største display på en iPhone nogensinde. Den store OLED Super Retina skærm er nemlig hele 6,5". Det var I mange, der var vilde med, for iPhone XS Max er den femte bedst sælgende telefon hos Telia i 2018.

►► Se priser på iPhone XS Max

6 - Samsung Galaxy S9

Også den lidt mindre Samsung Galaxy S9 er at finde på listen over de bedst sælgende telefoner i 2018. Med sine 5,8" er skærmen på Samsung Galaxy S9 noget mindre end på Samsung Galaxy S9+. Den er dog stadig spækket med næsten de samme fede features, og derfor er det ikke overraskende, at Telias kunder har været vilde med denne version af Samsungs 2018-flagskib.

►► Se priser på Samsung Galaxy S9

7 - iPhone 8 Plus

Den større Plus-version af iPhone 8 er også med på listen. Ligesom iPhone 8 er iPhone 8 Plus designet i eksklusivt og holdbart glas med en Retina HD-skærm med utrolig farvepræcision. Men kameraet i iPhone 8 Plus er også udstyret med både vidvinkel- og teleobjektiv, og det har også fået et indbygget 'portrait mode', der gør det muligt at tage billeder med en fantastisk dybdeskarphed. Det tyder på, at det har været en vindende opskrift, for iPhone 8 Plus har været en af de mest populære telefoner hos Telia i 2018.

►► Se priser på iPhone 8 Plus

8 - Huawei P20 Pro

I foråret 2018 lancerede Huawei deres nye P20-serie bestående af Huawei P20 Pro, Huawei P20 og Huawei P20 Lite, og særligt topmodellen P20 Pro har været et populært valg i 2018. Og det er ikke overraskende! Med P20 Pro får du nemlig en telefon i absolut topklasse med fede features som triple Leica kamera, 6,1" fuld HD+ FullView skærm og lækkert design i flot gradueret glas. Faktisk er kameraet i Huawei P20 Pro så godt, at det flere gange i årets løb er blevet kåret som det bedste smartphonekamera på markedet.

►► Se priser på Huawei P20 Pro

9 - iPhone 7

Trods flere nye generationer af iPhones er den noget ældre iPhone 7 fra 2016 også at finde på listen over de bedst sælgende smartphones i 2018. Det tyder på, at iPhone 7 med sit 12 megapixel kamera, sin Retina HD skærm og sit flotte design stadig holder.

►► Se priser på iPhone 7

10 - OnePlus 6

Nederst på listen finder vi OnePlus 6, som i foråret 2018 blev lanceret under titlen "The speed you need". OnePlus 6 var nemlig den hurtigste OnePlus telefon til dato. Ud over en hastighed i topklasse har OnePlus 6 også en stor hukommelse, et eksklusivt design og et fantastisk dual-kamera. Det var Telias kunder tydeligvis glade for, for OnePlus 6 er blandt de 10 bedst sælgende telefoner hos Telia i 2018.

►► Se priser på OnePlus 6T