iPhone SE

5 gode grunde til, at du skal købe den nye iPhone SE

Apples kraftigste chip, den mest populære størrelse og en vanttig god pris. Vi har samlet fem grunde til, at du skal købe den nye iPhone SE.

Apples kraftigste chip, den mest populære størrelse og en vanttig god pris. Vi har samlet fem grunde til, at du skal købe den nye iPhone SE.

1. Så meget at holde af. Så pæn en pris.

Vi kan simpelthen ikke komme uden om, at den nye iPhone SE har en vanvittig god pris. Og det er især imponerende, når man kigger på, hvor meget du får for pengene (og det er rigtig meget). Lad os kigge på den mest imponerende feature, nemlig A13 Bionic chippen.

2. En hjerne som iPhone 11-serien

For selvom den nye iPhone SE ikke umiddelbart syner af meget, så er der en af de bedste processorer på markedet i den lille sag. iPhone SE kommer med A13 Bionic-chippen, som er den helt samme, du finder i Apples topmodeller i iPhone 11-serien. iPhone SE har altså helt samme "hjerne" som de væsentligt dyrere søskende på markedet.

3. Så meget at holde af. Så lidt at holde om.

En tredje ting, vi er ret vilde med, er størrelsen. Mottoet de senere år synes at have været "jo større, des bedre", men det laver Apple om på nu. Har du været rigtig glad for størrelsen på din iPhone 6, 7 eller den tidligere SE, så vil du elske den nye iPhone SE. Den har nemlig "kun" en 4,7" skærm, hvilket er væsentligt mindre end de øvrige iPhones på markedet. Den passer godt i hånden, den lille taske eller bukselommen, og du kan rent faktisk nå alle hjørnerne af skærmen med én finger.

LÆS OGSÅ: 25 mobiler, vi aldrig vil glemme

4. Tag store portrætter med en lille iPhone.

Og nu tænker du sikkert, "jamen, så må kameraet da være dårligt til den pris". Men nej. Du får et 12MP kamera med bl.a. Portræt-funktion, så du kan tage smukke portrætter – også når du tager selfies. Du skal derfor ikke være bekymret for ringe kamerakvalitet.

5. Velkommen hjem-knap

Har du aldrig været den største fan af Face ID, og kunne du bedre lide Touch ID (fingerscan), så kan du glæde dig over, at du med din iPhone SE nemt kan åbne din mobil med ét tryk på hjem-knappen.

iPhone SE kommer i tre farver: sort, hvid og rød – og køber du den røde giver Apple et bidrag direkte til Den Globale Fond til bekæmpelse af COVID-19.

Overbevist? Få fingrene i den nye iPhone SE fra kun 79 kr./md. her.

LÆS OGSÅ: 4 apps, der gør det sjovt at bevæge sig lidt mere

LÆS OGSÅ: Apple Watch overrasker: 5 funktioner, du måske ikke kender