Emojiens festdag

Emojiens festdag

Med al den fri data du får med i dit Telia-abonnement, er det bare om at få brugt mobilen. Og hvorfor ikke bruge emojiens festdag til netop dette?

 

Vi er efterhånden mange, der bruger de små ikoner til at udtrykke os, når vi sender beskeder og nu har de simpelthen fået deres helt egen festdag i form a ’World Emoji Day’ den 17. juli. Hvorfor den dato, tænker du måske? Den er selvfølgelig udvalgt, fordi det er denne dato, der vises op kalender-emojien.

 

Og for at fejre det, der startede med runde, gule ansigter, bliver der føjet endnu flere kreative emojis til alle de andre valgmuligheder, der er kommet til gennem årene.

 

Har du ikke fri data endnu? Det er der heldigvis råd for!

 

Mere end 70 nye karakterer bliver føjet til emoji-paletten i år, men vi ved ikke, hvornår de dukker op. Det kunne være fantastisk timing, hvis det blev på selveste emojiens dag. Her kan du få en lille smagsprøve på, hvad der er i vente.

 

 

Kilde: worldemojiday.com

 

Kilde: worldemojiday.com

 

Hvis du har fået lyst til at gøre lidt ekstra ud af dagen, kan du jo fejre den ved at sende et par ekstra emojis af sted eller gå på opdagelse i emoji-biblioteket for at finde glemte og gemte emojis, du kan bruge fremover. Der er også den mulighed, at du kan gå ind og stemme på din favorit-emoji i kategorierne ’bedste nye emoji’, ’mest ventede emoji’ blandt det nye kuld og ’årets emoji’. Vær med lige her.

 

Glædelig ’World emoji day’!

 

En anden mulighed for at fejre emojis er selvfølgelig med en iPhone X, der har de eftertragtede Animojis!