Roam Like Home: få svar på dine spørgsmål inden ferien

Roam Like Home: få svar på dine spørgsmål inden ferien

Opdatering d. 13. juni 2017:

Bemærk, at der træder en EU-regulering i kraft d. 15/6 2017, der omhandler roaming. EU-reguleringen betyder, at du fremover frit kan tale og sende sms/mms, når du rejser i Norden og EU. Derudover kan du bruge en del af din inkluderede data i EU. Læs alt om, hvad EU-reguleringen betyder for Telia-kunder.

__________________________________________________________________________________________________________________

Vi nærmer os vinterferien, og flere har så småt pakket tasken - om det er til de varmere himmelstrøg eller de lidt koldere skibakker, så er mobilen en fast følgesvend. Den hjælper os med alt fra at finde vej, til at tage billeder og ringe hjem fra ferien. Alligevel er flere bange for at bruge mobilen i udlandet. Har du det på samme måde? Få svar på de typiske spørgsmål vedrørende Roam Like Home her. 

 
Hvad er Roam Like Home? 
Roam Like Home er en service, Telia tilbyder sine kunder. Med Roam Like Home kan du ‘roame’ - altså surfe på internettet, være på Facebook, se film, høre musik, tale og sende sms/mms i udlandet – præcis som i Danmark. Det vil derfor ikke koste dig ekstra at bruge mobilen eller dit mobile bredbånd i udlandet. Telia tilbyder Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa, så du selv kan vælge ud fra, hvad der passer til dit behov. 
 

Hvor mange Roam Like Home abonnementer har I? 

Vi har to forskellige pakker:

  • Roam Like Home Norden 

  • Roam Like Home Europa 
     

Hvilke lande gælder for Roam Like Home Europa? 
Du kan bruge Roam Like Home Europa i 37 forskellige europæiske lande: Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta. Her kan du trygt hive mobilen op af lommen på ferien - ligesom herhjemme. 

Hvilke lande gælder for Roam Like Home Norden? 

Du kan bruge Roam Like Home Norden i disse lande: Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Dette er desuden inkluderet i de fleste af vores abonnementer, så du kan tale og surfe løs i hele Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Så hvis vinterferien går nordpå, så kan du trygt bruge data, når du er afsted. 

Koster Roam Like Home ekstra pr. måned, eller er det inkluderet i abonnementet? 
Du kan vælge Roam Like Home Europa som en inkluderet service i stedet for eksempelvis Spotify eller Telia TV alt efter, hvilken type abonnement du har. Har du ikke et abonnement, hvor der er én eller flere services med, så kan du tilkøbe Roam Like Home Europa ved siden af.  

Hvordan ser jeg, om jeg har Roam Like Home i mit abonnement i forvejen? Og har jeg Norden eller Europa? 

Du kan tjekke dit abonnement på Telia Selvbetjening, hvor der vil stå, om du har Roam Like Home inkluderet i dit abonnement. 

Roam Like Home Europa er en tilvalgsservice, og det betyder, at du kan tilkøbe Roam Like Home til dit abonnement, når du fx skal ud at rejse og kan let afmelde servicen igen i Telia Selvbetjening. Eller du kan inkludere Roam Like Home Europa som en af dine valgfri services i dit abonnement. Roam Like Home Norden er inkluderet i de fleste af vores abonnementer. 

Kan jeg så stadig gå på nettet og bruge mine andre Telia-tjenester i udlandet?  
Ja, det kan du sagtens. Du skal bare huske, at med Roam Like Home Norden, kan du bruge det data, som er i dit abonnement. Med Roam Like Home Europa kan du bruge det data, som er i dit abonnement – dog max 10GB om måneden. Du kan bruge disse Telia-tjenester i udlandet: 

Kan jeg ringe til andre lande, når jeg er i udlandet? 
Med Roam Like Home Europa inkluderet i dit abonnement kan du ringe og sende sms/mms beskeder til alle danske numre fra et af de 37 europæiske lande uden, det koster dig ekstra. Det er lige meget, om dem du ringer til, er kunder hos Telia eller et andet teleselskab.  

Vær opmærksom på, at hvis I er flere ude at rejse sammen (alle med danske numre), vil det ikke koste noget for dig med Roam Like Home Europa at ringe, sende sms/mms eller modtage opkald fra danske numre. Hvis dine rejsekammerater ikke har Roam Like Home Europa eller lignende i deres abonnement, vil det koste dem de gældende udlandspriser, når de ringer eller modtager opkald fra dig. 

Hvad koster Roam Like Home? 
Roam Like Home Norden er inkluderet i de fleste af vores abonnementer. Roam Like Home Europa kan tilkøbes til alle abonnementer for kun 99kr./md. eller inkluderes i de abonnementer som har 15GB data, fri tale og sms/mms og Roam Like Home Europa for 199kr./md. 

Læs mere om Roam Like Home her.