Festival

Bliv klar til Festivalsæsonen

Glæder du dig også til sommerens festivaller? Vi er med dig hele vejen og giver dig masser af uundværlige festival tips og tricks.

Glæder du dig også til sommerens festivaller? Vi er med dig hele vejen og giver dig masser af uundværlige festival tips og tricks.

Telia elsker festival!

Luk øjnene. Tænk på festival. Og straks vælter lyd og billeder frem. Musik, glæde, ubekymrethed, lejrhygge, gamle venner, nye bekendtskaber, sene nattetimer, solopgange, sommervejr (det varme såvel som det våde), ingenting man skal – kun det man vil. Kort sagt ultimativ frihed.

Og festival elsker Telia!

Telia er til dig, der helst vil være fri – og derfor er festival og Telia som skabt for hinanden. Her på siden kan du finde festivalfifs, inspiration, gode tilbud og meget mere. Vi giver dig rabat på god lyd til campen, en app til at finde vennerne og masser af uundværlige tips og tricks til den ultimative oplevelse. Og mangler du billetter? Så fortvivl ej – vi udlodder nemlig 2 stk. Smukfest partoutbilletter.

Nyd det! Vi ses måske derude.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Glæder du dig også helt vild til sommeres festivaler? Vi er med dig hele vejen og hjælper dig med, hvordan du holder liv i telefonen på festivalen, guider dig til de fedeste festivaltelefoner og udlodder partoutbilletter til årets Smukfest.

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores byttestationer, som du finder på Smukfest.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

 

Smukfest 2019 konkurrence

Vind billetter til Smukfest

Har du endnu ikke sikret dig din billet til Smukfest 2019? Så deltag i konkurrencen om partoutbilletter.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Smukfest

Skal du på Smukfest?

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.