Festival apps

Top 5: Her er Smukfest-gæsternes favoritapps

Telefonen er uundværlig for de fleste, når de er på festival. Men hvilke apps bruger festivalgængerne mest, når de er afsted? Vi har spurgt - og der er ingen tvivl om hvilken app, der er den mest populære blandt de unge på Smukfest.

Telefonen er uundværlig for de fleste, når de er på festival. Men hvilke apps bruger festivalgængerne mest, når de er afsted? Vi har spurgt - og der er ingen tvivl om hvilken app, der er den mest populære blandt de unge på Smukfest.

1. Snapchat

Der bliver snappet en masse på Smukfest, og der er helt sikkert mange, der får holdt deres Snapstreak kørende med deres venner, når de er afsted på festival. Snapchat er nemlig den app, som færrest ville undvære, når de er afsted. Snapchat giver mulighed for at sende billeder og beskeder til venner, lægge Stories op fra campen og finde vennerne på kortet.

2. Tinder

Tinder har længe været danskernes foretrukne datingapp, og det er heller ingen undtagelse på Smukfest. Her var der ingen, der var blege for at indrømme, at der blev swipet en del i jagten på kærligheden.

3. Vejrapps

DMI, YR, Vejr og Byvejr. Der findes flere forskellige vejrapps og de viser sjældent det samme. Men derfor er det stadig meget rart at få et praj om, om den står på gummistøvler eller sandaler, og nok netop derfor er vejrapps også blandt Smukfest-gæsternes favorit festivalapps.

4. Messenger

Facebooks besked-app, som mange bruger til at holde kontakt med venner og familie, er ikke overraskende også på listen. Det er den ultimative app til at holde kontakten med vennerne på festivalen, og med live-lokation-funktionen kan du dele din lokation, så dine venner hele tiden kan følge med i, hvor du er.

5. Spotify

Det er ikke kun foran scenerne, at der er musik. Der bliver nemlig også hørt masser af musik på teltpladserne, når stemningen skal i top inden aftenen. Derfor er Spotify også populær blandt festivalgængerne, og er du kunde hos Telia, kan du få Spotify til kun 79 kr./md. Vil du høre alt det gode fra Smukfest, kan du hente vores Smukfest-playliste lige her.

LÆS OGSÅ: Sådan får du længere batteri på din telefon på festivalen

TELIA ANBEFALER

Med ovenstående apps er du godt på vej til det perfekte festival-app-kit, men vi kunne ikke dy os for at tilføje et par til listen. Derfor får du her fire apps, der fuldender listen.

TELIA LOCATER

Med Telia Locator i lommen, kan du og dine venner altid finde hinanden. Det gælder også dit eget telt, dine venners eller den rigtige scene med aftenens musik. Melder din telefon lavt batteri, kan du også nemt finde vej til nærmeste Telia Byttestand eller en af vores mange Telia Mobil Hoteller.

112

Når der er så mange mennesker samlet det samme sted, kan det desværre også gå galt. Hvis det gør, kan det være svært at forklare redderne, hvorhenne uheldet er sket, når du står midt i en skov. Derfor anbefaler vi, at du f.eks. downloader appen 112 som nemt giver dig mulighed for at lave nødopkald samtidig med, at den sender din telefons GPS-lokation afsted. Så kan de altid finde dig, også selvom du står "ved det store træ".

DRINKING WATER APP

Husker du at drikke vand, når du er afsted på festival? Hvis ikke, så er du nok ikke den eneste, der heller ikke får slukket tørsten i vand. Det kan appen Drinking Water heldigvis hjælpe dig med at huske. Appen holder nemlig øje med, om du får drukket nok vand og minder dig om, at du skal huske det.

VSCO

Hvis du vil have endnu flere filtre at vælge i mellem end dem, Instagram allerede tilbyder, kan vi anbefale redigerings-appen VSCO. Med VSCO kan du i endnu højere grad give dine billeder den sidste finish ved bl.a. at redigere lidt i lys, farvemæthed, varme, hvidbalance og meget mere.

Med disse 10 apps ved hånden har du både styr på vennerne, vejret og vanden på festivalen. Og så er der vist ikke andet at sige end: god festival!

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Bliv klar til Smukfest

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores byttestationer, som du finder på Smukfest.

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

Her er tre tips til, hvordan du sikrer strøm på mobilen hver dag på Smukfest.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.

 

Telia Smukfest musikleksikon

Bliv klar til Smukfest med musikleksikon fra Telia

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.