Film i påsken

5 film, du skal se i påsken

Vi giver dig her 5 anbefalinger til film, som du skal se i påsken – og bare rolig, der er noget for enhver smag.

Vi giver dig her 5 anbefalinger til film, som du skal se i påsken – og bare rolig, der er noget for enhver smag.

Påsken nærmer sig, og med den venter også flere skønne fridage. Det er dog ikke altid, at vejret er med os, men det er der heldigvis råd for. Nordisk Film Biografer har nemlig masser af fede film på programmet, som du kan lade dig underholde af, uanset om det er solskin eller regnvejr. Vi giver dig her fem anbefalinger til film, som du skal se i påsken – og bare rolig, der er noget for enhver smag.

Husk, at du som Telia kunde kan benytte dig af Telia Tirsdag. Så kan du tage en ven gratis med i biografen hver tirsdag, året rundt. 

Danmarks Sønner

Hvad sker der, når ekstremistiske holdninger tager overhånd? Det forsøger instruktøren Ulaa Salim at svare på med den politiske thriller 'Danmarks Sønner'. Årsdagen for det største terrorangreb på dansk jord nærmer sig, og en historisk jordskredssejr spås til den nationalistiske politiker Martin Nordahl. Samtidig er den unge Zakaria endt på en vej, der leder mod radikalisering, og som vil få konsekvenser for alle. 

Kunne du lide 'Underverden' med Dar Salim, så er 'Danmarks Sønner' en film for dig!

RESERVÉR BILLETTER HER

 

AFTER

Elsker du fan-fiction, romantik og drama? Så skal du se det verdensomspændende fænomen 'After'. Her følger vi den unge Tessa, der til en collegefest møder den mystiske bad boy Hardin Scott. Der opstår hurtigt en stærk kemi mellem dem, og jo tættere de kommer på hinanden, jo mere begynder Tessa at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme. 

'After' er baseret på Ann Todds bogserie, der startede som fan-fiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles. Filmen bliver af mange beskrevet som "50 Shades for teenagere", og hvem ved, måske bliver Hardin Scott den nye Christian Grey. 


RESERVÉR BILLETTER HER


DEN EVENTYRLIGE PARK

Påskens åbenlyse familiefilm er 'Den Eventyrlige Park'! Her møder vi pigen June, der sammen med sin mor har lavet en forlystelsespark ud af legetøj, tegninger og andet krimskrams. Da hendes mor bliver syg, har June ikke længere lyst til at lege i den fantasiverden, de sammen har bygget. Men en dag opdager hun, at den park, hun troede kun eksisterede i hendes egen fantasi, faktisk findes! 

Glæd dig til en sjov og rørende fortælling i selskab med skønne karakterer som Peanut, Boomer, Greta, Steve, Gus og Cooper.

RESERVÉR BILLETTER HER

 

THE CURSE OF LA LLORONA

Hvis du vil have gys og gru i påsken, så er 'The Curse of La Llorona' den perfekte film for dig. Filmen er bygget på et mexicansk sagn om en kvinde, der efter at have druknet sine børn tog sit eget liv, men ikke formåede at forblive død. Nu vandrer hun i skyggerne i forsøget på at finde erstatninger for sine børn ... 

'The Curse of La Llorona' udspiller sig i 70'ernes Amerika og er det seneste skud på stammen af grumme fortællinger fra gyser-mesteren James Wan, der tidligere har stået bag 'Insidious' og 'Nattens Dæmoner'. Overvej eventuelt at lade børnene blive hjemme, når du skal se filmen.

RESERVÉR BILLETTER HER

 

VÆRK UDEN SKABER

Er du til arthouse-film, så glæd dig til at opleve et sandt mesterværk i påsken. Instruktør Florian Henckel von Donnersmarck har tidligere imponeret med den prisvindende film 'De andres liv', og nu kan du opleve hans nye mesterværk – det tyske drama 'Værk uden skaber'.

Filmen følger kunstneren Kurt Barnert, der har levet det meste af sit liv sammen med sin tante i Østtyskland. Helt fra barndommen har Barnert vist et stort talent for kunst, men de traumatiske oplevelser under nazismens styre har taget inspirationen fra ham. Men da han møder den unge studerende Ellie, og de sammen flygter til Vesttyskland, ændrer alt sig.

'Værk uden skaber' er en stærk fortælling om kunst og kærlighed, der har forbløffet kritikere verden over. 

RESERVÉR BILLETTER HER

 

På vegne af Telia og Nordisk Film Biografer ønsker vi dig en god tur i biografen! 

 

FÅ ENDNU FLERE OPLEVELSER MED TELIA

Telia Tirsdag

Telia Tirsdag

Få to biobilletter til én billets pris hver tirsdag.

Telia forpremiere

Telia forpremiere

Kom til Telia forpremiere. Få to billetter for én billets pris.

Telia Parken

Telia Parken

Nu bliver oplevelserne i Danmarks nationalstadion endnu bedre.

Flere fordele med Mit telia

Flere fordele

Tilmeld dig Mit Telia og få flere fordele som Telia kunde.