to veje til fri data

to veje til fri data

Hvorfor fri data? Fordi vi har hørt, at du hellere vil være fri! Fri for at bekymre dig om, hvor mange gigabyte, du bruger om måneden. Så nu kan du få fri data i dit Telia-abonnement, og du vælger selvfølgelig selv, om det skal være på den ene eller den anden måde.

Vi vil gerne prøve at gøre tingene lidt anderledes, end vi har gjort før. For vi vil meget hellere være dem, der fjerner begrænsningerne for dig i stedet for at skabe dem. Første skridt på rejsen er at sørge for, at du og resten af vores kunder kan få fri data. Det har vi gjort, fordi vi i 2017 sendte over 740.000 beskeder ud til kunder, som var ved at ramme dataloftet i deres abonnement. Det tydede på, at vi var nødt til at gøre noget anderledes. Så nu fjerner vi loftet på dit dataforbrug - hvis du altså har lyst! Der er nemlig både en løsning til dig, der vil beholde dit nuværende abonnement og til dig, der vil skifte over på et nyt!

Hvis du er tilfreds med dit abonnement, som det er nu, men godt kan bruge lidt ekstra data, er det faktisk noget, du nemt kan fikse selv. For ligesom du kan til og fravælge HBO Nordic, Flipp og Spotify Premium osv., som inkluderet service i dit abonnement, kan du nu også vælge fri data. Det eneste du skal gøre, er at logge på Mit Telia, skifte service og følge guiden.

 

SKIFT ABONNEMENT OG FÅ LIDT MERE FRIHED

Hvis du hellere vil prøve en anden løsning, har vi lavet et helt nyt mobilabonnement, som hedder ONE. Det er til dig, der vil være fri til at surfe, tale, sms’e og mms’e løs, som du har lyst til. Det er en fleksibel løsning til dig, der ikke går op i at have mange valgfrie services, men bare gerne vil kunne bruge løs af din data på mobilen uden at skulle bekymre sig om telefonregningen. 

Husk, når du vælger ONE, har du ikke længere dine inkluderede services i dit abonnementet! Men, hvis du savner en eller flere af dem, kan du altid tilkøbe dem til kun 50 kroner om måneden. Du kan skifte til ONE ved hjælpe af 3 lette trin. Find guiden her!

 

DET FÅR DU MED TELIA ONE TIL 249 KRONER OM MÅNEDEN:

  • Fri data, tale, sms og mms i Danmark, Norden og Baltikum
  • 15 GB data i EU
  • Ingen binding
  • Mulighed for op til 5 ekstra brugere til kun 99 kroner om måneden
  • Spotify og HBO Nordic, TV-pakken Telia TV, Microsofts Office 365-pakke, magasintjenesten Flipp og streamingtjenesten Eurosport Player til ekstra skarpe priser.

 

Hvis du vælger at ændre dit abonnement, så vil ændringerne træde i kraft inden maksimum et døgn. Oftest registreres ændringerne dog indenfor nogle få minutter.

 

SKAL DER VÆRE FRIHED TIL HELE FAMILIEN?

Uanset om man er stor eller lille, er det fedt at kunne surfe løs i fritiden, til skoleprojekter, se film og tale løs med vennerne. Men det kan komme til at koste på dataforbruget! Derfor har vi lavet Telia ONEMORE! Når du har ONE, kan du nemlig få op til 5 ekstra brugere med på dit abonnement. Den eneste forskel er, at du med ONEMORE kun betaler 119 kr. om måneden. Det vil sige, at dine børn og din samlever kan få det samme abonnement med de samme fordele - blot til en billigere pris. 

 

Modsat andre familieabonnementer løber du med ONE og ONEMORE aldrig tør for data, uanset hvor meget dine børn surfer og streamer. Du kan læse meget mere om, hvordan hele familien får fri data ved hjælp af ONE og ONEMORE lige her!