GØR DIN BIL SMARTERE MED TELIA SENSE car

GØR DIN BIL SMARTERE MED TELIA SENSE car

Med Telia Sense Car kan du meget nemt gøre din ældre bil til en lynende intelligent smart car. Det hele sker ved hjælp af en app til din smartphone og en enhed, der sættes i din bil. Tilsammen giver det dig en helt ny biloplevelse og en hypermoderne ’connected car’. Telia Sense Car består, i korte træk, af en lille boks og en app. Boksen indeholder blandt andet GPS, Smart Alarm, WiFi og 4G. Det hele kobles til bilens OBD-port (On Board Diagnostics), og forvandler din bil til et WiFi-hotspot. 

 


Bilen fortæller dig hvad der sker

Gennem Telia Sense app’en får du adgang til oplysninger, som tidligere har været forbeholdt dyre bilværksteder. Og med hjælp af app’en kan bilen give dig fejlmeldinger eller information om eksempelvis indbrud. Og du vil få tilsendt en advarsel, hvis nogen buler din bil. For dig der ikke kan huske, hvor du parkerede, vil app’en også kunne fortælle, hvor bilen befinder sig.

Video: Sådan gør Telia Sense din bil mere intelligent

 

Online i bilen - også på ferieN

Forestil dig en bil fyldt med børn på vei til fodboldturnering i Tyskland. På bagsædet skal fodboldspillerne være på Snapchat, streame musik og underholdes. Men med Telia Sense Car i bilen er WiFi-dækningen ikke noget problem, for du kan bruge 5 GB uden det koster ekstra, når du passerer grænsen og tager til enten Norden eller Europa.

 

Fordele og fjernstyrinG

Er firmabilen en ældre model? Med Telia Sense Car kan føring af kørebog blive let som en leg. Al information du skal bruge vil være let tilgængelig i app’en, og kørebogen skriver praktisk talt sig selv. Og så er det slut med at gå rundt og lede, hvis du har glemt, hvor bilen står parkeret. App’en kan også informere dig om bilens køremønster, så du har overblik over brændstoføkonomien. Så kan familien køre mere miljøvenligt, brændstofeffektivt og sikkert.

Fungerer Telia Sense i min bil? Find svaret her

 

Kom i gang

Vil du også have parkeringshjælp, 4G Wi-Fi og en Smart Alarm, der advarer dig ved indbrud, eller når det er tid til at skifte sommerdæk? Så er Telia Sense Car måske noget for dig. Det er let at installere, uanset om du har en ældre eller splinterny bil. Du skal bare følge tre lette trin.

Læs mere om Telia Sense Car