Hjemmetræning

7 gratis online træningstilbud

Her finder du syv gratis online træningstilbud til stuegulvet, så du kan holde formen ved lige.

Her finder du syv gratis online træningstilbud til stuegulvet, så du kan holde formen ved lige.

Mens alle fitnesscentre er lukkede kan det være svært at holde fast i sin træning. I stedet for at vinke farvel til ambitionen om en veltrimmet strandkrop til sommer, kan du bruge lejligheden og den ekstra fritid til at afprøve nogle af de mange onlinetilbud, der findes. Nettet bugner nemlig med fitnesscentre og personlige trænere, der guider alle corona-ramte motionister til, hvordan de kan træne hjemme på stuegulvet.

Vi har samlet syv online træningstilbud, som du kan benytte dig af derhjemme.

1. SATS

Hos fitnesskæden SATS finder du over 80 effektive træningshold, du nemt kan lave derhjemme. Er du til cardio, styrke eller yoga? SATS har det hele. Registrerer du dig som bruger (psst.. det er gratis!), får du oven i købet adgang til massevis af livesessions. Det er vist det tætteste, du kommer på holdsalen i fitnesscenteret.

Se holdene her

2. Energii

Reformer pilates er blevet populært herhjemme, og flere og flere fitnesscentre- og studios tilbyder pilates-formen, der udføres i en slags maskine. Den kan vi desværre ikke trylle hjem til dig, men Reformer-kæden Energii tilbyder dig et udvalg af træningsvideoer, du nemt kan lave hjemme på stuegulvet.

Så hop i træningstøjet og find videoerne her

3. Fitness World

Fitness World er også med dig hjemme i stuen. Her finder du både online træning med instruktør og træningsprogrammer, du nemt kan lave derhjemme uden udstyr. Du finder mange forskellige online træninger   Det er også en gylden mulighed for at få prøvet nogle træningsformer, som du måske ikke ellers ville have gjort.

Du finder mulighederne her

LÆS OGSÅ: Lær noget nyt med disse 5 apps

4. YO Studios

YO Studios er et yoga-, barre-, danse- og træningsstudio midt i Aarhus C og på Islands Brygge i København. Yo Studios uploader dagligt en ny video til deres univers, MOVE ONLINE, på deres hjemmeside. Her kan du finde forskellige træningsvideoer, og der er især et stort udvalg af yoga-sekvenser, du nemt kan lave derhjemme. Namaste.

Se udvalget af videoer her

5. Mind and Body Lab

Er din hjemmearbejdsplads også ved køkkenbordet eller i sofaen? Så døjer du måske med smerter i ryg, nakke og hoved. For mange af os er hjemmearbejdspladsen lig med mindre daglig motion og flere timer i samme stilling. Det er en dårlig kombination. Her er yoga din ven i nøden. Yoga styrker nemlig din ryg og løsner op for spændinger. Hos Mind and Body Lab finder du flere forskellige yogasessions, du selv kan lave inklusiv en 10 minutters hjemmekontor-yoga for skuldre og nakke.

Find videoerne her

6. Københavns Kommune

Københavns Kommune vil også gerne hjælpe dig med at komme i form hjemme på stuegulvet. De har samlet en række forskellige hjemmetræninger og øvelser, der ikke kræver udstyr. Nemt og effektivt.

Find udvalget her

7. Melvin Kakooza

Det er bare ikke særlig sjovt at træne alene hjemme på stuegulvet, hvis man er vant til at gå i sit lokale fitnesscenter. Det problem forsøger stand-up komikeren Melvin Kakooza at gøre noget ved. Han tager dagligt sine 420.000 Instagram-følgere i hånden og dyrker 'Coronafitness'. Hver dag kl. 11 kan du få pulsen op sammen med Kakooza og kendte danskere som Sofie Linde, Christian Eriksen, Ruben Søltoft og Anders Breinholt. Det bliver næppe sjovere at komme "karantænedellerne" til livs.

Følg Melvin Kakooza på Instagram her

LÆS OGSÅ: 25 mobiler, vi aldrig vil glemme
LÆS OGSÅ: 4 apps, der gør det sjovt at bevæge sig lidt mere