Guide: Her er årets konfirmationsgaver

Guide: Her er årets konfirmationsgaver

Sæsonen for konfirmation og nonfirmation er over os, og det får igen i år ønskelisterne med store og små drømme til at flyve rundt mellem venner og familie. Derfor kan det stadig være svært at finde den helt rigtige gave, så vi har samlet nogle forslag lige her.

Det er ofte de større gaveønsker, der figurerer øverst på ønskelister. Og det forstår vi egentlig godt, for det er selvfølgelig vigtigt med noget ordentligt gear, som er up to date.

 

Få mere frihed med abonnementet ONE, som giver dig fri data, fri tale og fri sms/mms i Norden & Baltikum og 20 GB data i EU

 

 Foto: Samsung Galaxy S9 + trådløs oplader, Harman Kardon højtaler, Samsung cover og iPhone 8.

 

Smartphones

Hvis man er ude efter en ny smartphone er især årets eksklusive jubilæumstelefon fra Apple, iPhone X, populær. Den samme hype ser vi også i forhold til ’lillebroren’ iPhone 8 eller 8 Plus, der fås i forskellige farver, så man har mulighed for at skille sig ud. På Android fronten er det den nye Samsung Galaxy S9 og S9+, der hitter størst. Det er alle tre mobiler, der passer godt ind i kravet om bedre databeskyttelse og lettilgængelighed i kraft af, at både iPhone X og Galaxy S9 og S9+ har ansigtsgenkendelse.

 

Skil dig ud med en rød iPhone 8 og støt en god sag.

 

Trådløse højtalere og Høretelefoner 

Et stort hit der dominerer i år, er trådløs opladning. Her kan alle de nævnte mobiler være med, og det samme gør sig gældende for noget af det tilbehør, som trækker i de unge. Der er nemlig fokus på trådløse høretelefoner og højtalere, som gør det nemt at koble sin musik til eller fra - og at høre musik på farten. Et eksempel på disse er de trådløse JBL hovedtelefoner, som nemt kan foldes sammen, så de kan ligge i en taske eller de mere rock’n’roll bluetooth høretelefoner fra Marshall. Når det gælder højtalere er det også de trådløse fra Harman Kardon og Marshall, der tiltrækker sig størst opmærksomhed, fordi de er små, kompakte og uden ledninger.

 

 

Foto: Marshall Stockwell Black, 1.199 kr.

 

Køb Samsung Galaxy S9 eller S9+ og få en gratis trådløs oplader med i købet i maj måned

 

Tilbehør

Sidst, men ikke mindst er der stor fokus på æstestikken omkring en smartphone. Hvis man vil bidrage til at konfirmaten beskytter sin nye tech eller spiser den gamle op, er det oplagt med en gave fra tilbehørsafdelingen, hvor der findes covers og powerbanks. Find alt det lækre og trådløse gear lige her.